Dogovorena ogromna cifra: Stanija i Kristijan ulaze u "Zadrugu 3"?!

Autor: informer.rs

Zadruga

08.06.2019

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević najavila je da će u treću sezonu "Zadruge" ući sa Kristijanom Golubovićem!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Stanija sa Kristijanom na "Farmi"...

Starleta je ubeđena da će uz pomoć ovog žestokog momka ponovo pobediti u rijalitiju, kao što je to učinila pre četiri godine u "Farmi 6".

- U "Zadrugu 3" ću ući sa Kristijanom Golubovićem. Niko mu nije ni do kolena kad je reč o pravljenju šou programa. Odličan smo tandem - rekla je Stanija, koja je planirala da sa Kristijanom uđe i u "Zadrugu 2", ali je sve palo u vodu jer je Golubović na odsluženju zatvorske kazne u Zabeli, zbog prodaje droge.

Prema informacijama "Informera", Kristijan bi uskoro mogao da se nađe na slobodi jer je odslužio dve trećine kazne.

- Ako dobije uslovan otpust, u septembru će se useliti na imanje u Šimanovcima. Ukoliko mu sud odbije molbu za ranije puštanje, na slobodi će biti najkasnije u aprilu 2020. S obzirom na to da će rijaliti trajati devet meseci, on će tad moći da se pridruži Staniji u "Zadruzi" - objašnjava izvor i dodaje da su starleta i žestoki momak već pregovarali o honorarima.

- Dogovorili su se da traže unapred po 50.000 evra! Pošto veruju da su njih dvoje pun pogodak za rijaliti, producenti su na to pristali - kaže izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
nosilac

08.06.2019 08:23

E samo i oni fale

Odgovori 26 2
Miško

08.06.2019 08:24

Biće to repriza Farme.

Odgovori 28 2
RadišaG

08.06.2019 08:41

Repriza ne treba da se mnogo plati.

Odgovori 25 1
Nickname

08.06.2019 17:02

Ne verujem u to, jer Kristijan dobro zna da se svaki prvi put dobro unovci. Sem toga, oni su u katastrofalnom odnosu . I ko normalan bi za Staniju dao pare ?!?! Ona i sad nije zanimljiva !