(VIDEO) Pretila i voditelju uživo u emisiji: Zolin drug otkrio sve o Miljani, a onda se ona uključila!

Autor:

Zadruga

09.06.2019

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je diskvalifikovana i izbačena iz rijalitija Zadruga, a sve zbog nasilnog ponašanja. Ona je podsećamo pred sam izlazak udarila svog bivšeg momka Lazara Čolića Zolu i pretila mu smrću.

RepublikaFoto: e-stock
Miljana Kulić...

Tu se nije zaustavila pa je vrlo brzo udarila i Jovanu Tomić Matoru koja je morala i na ušivanje. Ona se nakon izlaska nije zaustavila pa je nastavila da preti.

Sinoć se Zola borio u duelu protiv Marka Markovića za opstanak u Zadruzi, a povodom toga je gost u studiju bio Zolin prijatelj i menadžer.

- Javno ću da kažem ko je Miljana Kulić, mada to svi znaju.On je otišao u Niš bez ikog svog, živeo je na njen račun jer je ona tako zahtevala. On je bio u leru  - rekao je on.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nekada su se voleli... Zola sa Miljanom

- Pratio sam poslednji Miljani lajv koji morate uzeti sa rezervom, njene izjave nisu validne. Ja sam ovde večeras došao da pomognem Zoli, jer on je ovde praktično migrant, a Miljan mi stalno preti, telefon odskače od nje. Vređa Zolinu majku, mene, njega - rekao je Zolin menadžer.

- Moram da priznam da i meni preti - rekao je Ognjen Nestorović koji je vodio emisiju, ali nije želeo da otkrije o čemu je reč.

Celu situaciju pogledajte ovde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

09.06.2019 18:16

Pretila voditelju. Kakva smelost. Miljana je otkačila.