Sledi pakao: Miljana Kulić najavila novi povratak pred kamere, evo i kada!

Autor:

Zadruga

09.06.2019

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle turbulentne veze sa Lazarom Čolićem Zolom i pretnji smrću njemu i njegovoj majci, kao i šokantne diskvalifikacije iz rijalitija "Zadruga 2" po udaranju Jovane Tomić Matore, Miljana Kulić je neprestano na udaru kritičara.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Miljana Kulić...

Ona je trenutno u porodičnom domu u Nišu, a takvi natpisi, što na društvenim mrežama, što u medijima, očigledno pogađaju Miksi koja je rešila da se oglasi na Instagramu.

Kulićeva je na storiju rekla ko je stalno na njenoj strani i uz nju, poručila je i da će pravda i istina isplivati na videlo, a najavila je i novi povratak pred kamere. Ovoga puta preko njenog telefona zarad lajva na Instagramu.

- Pravda je spora, ali dostižna. Istina će izaći na videlo. Pravda i istina uvek pobeđuju. Psi laju, karavani prolaze. U četiri sata lajv. Volim vas! Željko, porodica i vi me nikada nećete izdati - napisala je Miljana posle gostovanja Zolinog menadžera koji ju je žestoko kritikovao i reči voditelja koji je otkrio da mu je slala preteće poruke koje nisu za javno iznošenje.

Foto: instagram.com/miljanicakulic
Miljanina objava...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gaga

09.06.2019 16:43

Miljana sve dublje tone u mulj laži i pretnji.

Odgovori 17 1
Mišo

09.06.2019 17:48

Jao, zašto nisam ranije ovo pročitao. Baš mi nije žao što sam to propustio.

Odgovori 12 1