U grob će da je otera! Anabela zbog Lune završila u bolnici!

Autor: informer.rs

Zadruga

12.06.2019

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas sve češće je van Srbije, ima problema sa štitnom žlezdom, smršala je 10 kilograma zbog stresa, pa je po preporuci lekara rešila da privremeno napusti Srbiju.

RepublikaFoto: instagram.com/anabelci
Anabela i Luna...

Lunina majka nije se još oporavila od ćerkinog učešća u prvom rijalitiju i ne može da podnese komentare koje sada čita o njoj. Ona je takođe opsednuta odnosom Đoganijeve i njenog dečka Marka Miljkovića, kako kaže izvor.

- Zbog toga je opet završila u bolnici, a zatim danima nije mogla da ustane iz kreveta - rekao je izvor blizak pevačici i dodao:

- Kad je video da opet sve teško podnosi, a i da joj lekari preporučuju odmor, naredio joj je da spakuju kofere. Prvo su bili na skijanju u Austriji, zatim na odmoru u Dubaiju, pa u Parizu, a nedavno i u Hrvatskoj i Makedoniji. Andrej želi da joj pomogne da se oporavi, jer mu treba zdrava, kako bi brinula o njihovoj ćerkici Blankici. Rekao joj je: "Uništićeš celu porodicu ako se ne trgneš. Milion puta smo se svađali zbog Lune i "Zadruge"! Više nemam živaca za to, moraš da se isključiš iz rijalitija!

- Kad je Luna poslednji put vrištala i lupala po pabu, Anabeli je pozlilo. Naravno, mnogo joj je lakše kad je van Srbije, jer je makar ljudi na ulici ne zapitkuju o svemu tome - završava izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Kimi

12.06.2019 07:59

Prvo su bili na skijanju u Austriji, zatim na odmoru u Dubaiju, pa u Parizu, a nedavno i u Hrvatskoj i Makedoniji. Anabela, kao ovlašćeno lice, troši Lunin honorar. Kada Luna izadje neće ništa ostaati.

Odgovori 36 1
Duško

12.06.2019 08:17

Anabela je opsednuta odnosom Đoganijeve i njenog dečka Marka Miljkovića. Anabelinog bivšeg dečka Marka Miljkovića.

Odgovori 36 2
Tamara

12.06.2019 09:25

Nije tačno da je preporuka lekara da privremeno napusti Srbiju zbog štitne žlezde. Ako je htela da se skloni zašto nije otišla i ostala u Sarajevu?

Odgovori 21 0
Stela

12.06.2019 11:36

Kako je radila i sta radi, tako joj se i vraca!

Odgovori 20 2