(VIDEO) Sve velike ljubavi završe kobno: Nakon šamaranja Suzana brani Mikija!

Autor:

Zadruga

12.06.2019

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić je sinoć uspeo da prevaziđe sebe u nasilju. Prvo je ošamario Suzanu Perović, a zatim je štakom izudarao svoju bivšu rijaliti devojku, posle čega je diskvalifikovan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Suzana Perović....

Perovićeva, koja očigledno i dalje gaji osećanja prema Đuričiću, smatra da je Nadežda imala udela u tome, to jest da je ona isprovocirala Đuričića da je udari!

- Ne znam gde se ona našla tu, u toj priči. Nešto mu je rekla, sigurno. Rekla mu je sigurno, i onako ne može očima da je gleda. Ona je toliko s*ala po meni, da je bilo pitanje kada će da je udari. Ne opravdavam ga ništa, apsolutno ništa - rekla je Perovićeva. 

Podsetimo, na snimku se jasno vidi da se Nadežda samo zatekla u prolazu kada je Miki izašao besan posle rasprave sa Suzanom. Zatim ju je pljunuo tri puta, da bi je na kraju udario štakom po nozi iz sve snage, i još dva puta po telu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miško

12.06.2019 14:07

Nasilje premaa Nadeždi nema nikakvo opravdanje. Da je stajala prebio bi joj noge.

Odgovori 15 0