(EKSKLUZIVNI VIDEO) Mikija policija dovela na saslušanje, evo kako se ponašao Đuričić!

Autor:

Zadruga

12.06.2019

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Miki Đuričić, nakon brutalnog fizičkog nasrtaja na Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, doveden je danas u Osnovno javno tužilaštvo u Rumi na saslušanje.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Mikija Đuričića policija sprovodi na saslušanje...

Mikija je policija privela u Šimanovcima i dovela kako bi ga saslušala zbog šamara koji je udario Suzani i nekoliko povreda štakom koje je naneo Nadeždi.

Ekipa portala Republika.rs uspela je da usnimi i uslika Mikija prilikom dovođenja u stanicu, a kako se vidi na snimku on je obavio jedan telefonski razgovor u policijskom vozilu. 

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Miki priveden

Miki je posle svega diskvalifikovan zbog nasilja nad ženama. Nadežda Biljić je, takođe, iz Zadruge otišla u policiju, gde je dala izjavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Rale

12.06.2019 15:44

Pravac sudija pa zatvor.

Odgovori 36 0
Maja

12.06.2019 15:52

Policija ga privodi a on u autu telefonira. Valjda zvao advokatski tim.

Odgovori 31 0
lsimic7

12.06.2019 17:48

e moj miki, šta uradi! tako je to kada oboliš od sindroma boga, najpametniji, najbolji, najamoralniji...svi drugi ne valjaju. ali gdje baš na nadezdu koja ništa nije skrivila i koju su već povrijedio strašnim izjavama i odnosom. nekaa ti je bog na pomoći! nekada si mi bi tako drag. rijalitije sam gledala samo zbog tebe, a sada si sve ono što sam prezireš!

Odgovori 23 0