Pretučena Nadežda kroz suze pričala o Mikiju: Nisam bila ništa kriva!

Autor:

Zadruga

12.06.2019

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić bila je kolateralna šteta svađe Suzane Perović i Mikija Đuričića, nakon koje ju je pčelar iz Kupinova udarao štakom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ni kriva, ni dužna dobila batine... Nadežda Biljić

Nadežda je zbog ovog incidetna dala izjavu u policiji, a nakon toga je u Rajskom vrtu, Drvetu mudrosti otkrila šta misli o Mikiju i kako se oseća:

- Ne mogu da shvatim da neko ko ima 42 godine može sebi da dozvoli takve stvari. Da mi se ponovo dešava nasilje ni krivoj ni dužnoj. Ja sam jaka žena i posle ovoga ću biti još jača. Ja sam sinoć šetala, nikada nisam ni bila kod rehaba, čula sam kako se svađaju... On je prišao i počeo da me pljuje. Udarao me štakama. Ja ne znam čime sam zaslužila da on to uradi - pričala je ona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Trenutak kada Miki udara Nadeždu štakom...

- Nisam se mešala, ništa uradila nisam. Ne zanimaju me uopšte. Možda što sam rekla istinu o njemu, ko je on i šta je on. Pre toga sam rekla Zorici da je on čovek koji bi digao ruku na ženu i evo vidite u pravu sam bila. Meni je njega žao - drhtavim glasom nastavila je ona.

- Žene, nemojte da trpite nikakav vid nasilja. Ovo što ste videli je ništa šta se dešava u javnosti. Ovo je strašno. Ja sam toliko razočarana. Ubijena sam, besna. Ne znam više šta osećam, znam samo da ću da se trudim da budem što jača, bolja ćerka, bolja sestra i nekome najbolja majka. Da svog sina da naučim da ne radi ovo kao što je Miki uradio. Ništa kriva nisam, ništa! Duša me boli, dokle više? - pitala se Biljićeva.

Posle udaraca koje je Đuričić zadao Nadeždi, policija ga je privela na razgovor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić...

- Ne želim mu ništa loše, sve najbolje. Bog će da mu vrati. Bog sve gleda. Jutros je postao moj dušmanin, neka moja majka zapali sveću za njega. Imam skoro 30 godina, kad će da prestanu ovakve stvari da mi se dešavaju... Dići ruku na bilo koga je za svaku osudu. To je kukavica. Ja sam jedno krhko, razmaženo žensko, možda glumim ovde... Svašta sam radila, ali ipak nemam komentar! Hvala produkciji i ljudima koji rade ovde na svemu, ali ovo nisam zaslužila- pričala je Nadežda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

12.06.2019 19:10

Nasilnik u Kupinovu, nasilnik u Zadruzi, nasilnik u Beogradu. Svuda se nasilno ponaša. Samo deli udarce. U Zadruzi je još i "dobar" u odnosu na ponašanje napolju.

Odgovori 14 0