Pčelaru se sprema dobrodošlica u CZ: Robijaši hoće da biju Mikija!

Autor:

Zadruga

13.06.2019

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mikiju Đuričiću budući cimeri, robijaši, spremaju "dobrodošlicu" kada stigne u zatvor u kom će izdržavati kaznu od 30 dana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda i Suzana...

Naime, pčelara koji je ošamario svoju devojku Suzanu Perović i isprebijao štakama Nadeždu Biljić čeka prebacivanje u Centralni zatvor.

Kako izvor tvrdi za Srpski telegraf, zatvorenici u pomenutom zatvoru su ogorčeni na nasilnika iz rijalitija i spremaju mu doček kakav dobije svaki nasilnik, silovatelj i onaj koji se ogreši o žene.

- Oni su veoma besni na njega jer se takav čin nasilja ne toleriše u krugovima zatvorenika. Posebno su osetljivi na takve stvari jer oni željno iščekuju posete supruga, sestara i ćerki, dok ih Miki nemilosrdno šamara i bije. Jedva čekaju da ga prebace u Centralni zatvor da ga, kako oni kažu, nauče pameti i džentlmenskom ponašanju prema pripadnicama lepšeg pola. Ako ga nisu naučili i vaspitali u kući kako se ponaša prema ženama, oni će, a ja ne sumnjam da će tako biti - zaključuje naš izvor.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Miki Đuričić...

Podsećanja radi Đuričiću je određen pritvor od 30 dana uz mogućnost produženja istog zbog nasilničkog ponašanja pred kamerama na javnom prostoru na nacionalnoj frekvenciji. Uz sve to, on je juče saslušavan četiri sata u tužilaštvu u Rumi i sproveden u pritvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dana

13.06.2019 18:40

Vreme je da i on nauci kako treba da se ponasa. Dugo je drzao predavanja svima i maltretirao ljude psihicki i fizicki.

Odgovori 34 0
Maja

14.06.2019 08:55

Nema prava na oportuniti već mora u zatvor. Ovaj slučaj je težak oblik nasilja i nije praksa da se nagodi sa nasilnikom.

Odgovori 21 0
Bata

14.06.2019 09:17

U ovakvim slučajevima nije praksa oko nagodbe, znači nema prava na oportuniti, već mora u zatvor.

Odgovori 21 0
Marko

14.06.2019 14:29

Zlato vrti gde burgija neće.

Odgovori 11 0