Nadeždini roditelji uznemireni jer je pčelar dobio samo nanogicu: Nećemo stati dok Mikija ne strpamo iza rešetaka!

Autor:

Zadruga

17.06.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadeždini roditelji Radoje i Slavica Biljić nimalo nisu zadovoljni kaznom koju je dobio Miki Đuričić nakon što je pretukao njihovu ćerku, pa Slavica za Srpski telegraf otkriva da se neće smiriti dok Mikija ne strpaju iza rešetaka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki i Nadežda...

- Za mene, kao Nadinu majku, ne postoji dovoljno velika kazna za takvo nedelo, kao što je učinio onaj probisvet. Mikija će bog kazniti. Ceo život će ostati sam bez igde ikoga, ostariće sam jer takav čovek, kao što je on, bolje i ne zaslužuje - rekla je Slavica i dodala da ju je veoma potresla presuda da Miki nakon javnog nasilja sedi kod kuće sa nanogicom.

- Nimalo nisam zadovoljna sudskom presudom, šta više, razočarana sam i kao Nadina majka i kao žena. Mi nećemo na ovom stati i borićemo se do kraja. Ima da dobije najgoru kaznu, kao što i zaslužuje, i da bude primer svim drugim muškarcima - kaže Nadeždina vidno potresena majka i dodaje da je mnogo loše za ostale žene ako se Đuričić ovako blago izvuče. Kako ona kaže, to samo može još više da osnaži muškarce, a ne da ih zaustavi u nasilju:

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Nadeždini roditelji, Slavica i Radoje Biljić...

- Ljudi, ovo maltretiranje žena je bilo javno, ko zna koliko njih je to gledalo kod kuće, a isto trpi od svog muškarca. I umesto da osnažimo žene i da im pokažemo da će nasilnik završiti u zatvoru i da se ne boje da ga prijave, mi vidimo da nasilnik sedi kod kuće sa zabranom prilaska. Ma ja neću ni da čujem za takvu kaznu jer to nije kazna.

Slavica je takođe za Srpski telegraf otkrila da oni čekaju Nadeždu da izađe iz "Zadruge", pa da zajedno sa pravnikom kojeg su već unajmili krenu u borbu protiv Mikija.

RepublikaFoto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa
Nadežda Biljić...

Slavica: Ceo život će ostati sam bez igde ikoga, ostariće sam jer takav čovek, kao što je on, bolje i ne zaslužuje

- Niko me neće zaustaviti, čim Nada izađe, uništićemo Mikija. Mi bez nje ne možemo ništa, pošto je ona žrtva, tako nam je i advokat objasnio. Borićemo se za prava žena, a psihopate i nasilnike ćemo da strpamo iza rešetaka. Đuričić će debelo platiti što je digao ruku na moju ćerku. Ona, bre, ima samo 50 kilograma, a on će da joj lomi noge. Ma naplatiću mu svaku njenu suzu, zažaliće što je tukao moje dete - rekla je Slavica, dok je njen suprug Radoje otkrio da je nekoliko sati posle napada na Nadeždu razmišljao kako da se osveti Mikiju.

RepublikaFoto: E-stock/D. Stanojević
Miki Đuričić...

- Kada sam video šta mi je ćerka proživela i kako je maltretirana, razmišljao sam da se sa Mikijem obračunam, kao muškarac sa muškarcem. Pa ko će ako neće otac da stane u odbranu ćerke. Međutim, tada bih i ja postao ono što nisam, ja nisam nasilnik i neću da prljam ruke o njega. Ja se iskreno nadam da će pravda na kraju biti zadovoljena ne samo za moju ćerku već za sve žene koje trpe bilo koji vid maltretiranja - rekao je Nadeždin otac.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Mikijev brat Nenad: Sve je uradio iz nemoći!

Miki je diskvalifikovan iz "Zadruge" nakon što je fizički nasrnuo na Suzanu i udario joj šamar, te posle toga štakom pretukao Nadeždu.

Mikijevo ponašanje je sve šokiralo, a ovim povodom oglasio se i njegov brat Nenad Đuričić.

- Žao mi je zbog toga što se desilo, ja ga takvog ne poznajem. Uvek je bio tako drčan, ali nikada nije udario žensko. Žao je i njemu, ali to je zatvoreni prostor, mnogo je zaljubljen u Suzanu, pogubio se totalno. Sve je to uradio iz nemoći. Ostalo ne bih da komentarišem, stvarno neprijatna situacija - rekao je Nenad.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sasa

17.06.2019 06:02

Samo zatvor Mikija spasava od daljeg nasilja.

Odgovori 26 2
psihijatar

17.06.2019 15:50

Osuđujem Mijevo ponašanje, a i vaša ćerka je umišljena i uzvezdila se, ona će da zapali njemu sve???? I to su pretnje, da ste je bolje vaspitali, ne bi se tako ponašala, mada je i ona zrela za lečenje i hospitalizaciju!

Odgovori 2 17
Duško

18.06.2019 09:07

@psihijatar - Ne možete izjednačiti nasilnika i žrtvu.

Odgovori 10 1