David se oženio u Americi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević, trenutni dečko Ane Korać, oženjen je u Americi jednom starijom gospođom. Njih je upoznao zajednički prijatelj na jednoj proslavi i ponudio se da mu pomogne jer se njemu Amerika veoma svidela i želeo je tamo da ostane.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
David Dragojević...

Naime, bivši verenik Aleksandre Subotić je to oberučke prihvatio, ali se tom prilikom uvalio u dug, koji mora da otplati.

Kako naš izvor ekskluzivno za Rijaliti magazin kaže, David će morati da isplati starijoj gospođi 20.000 dolara.

- On je ponudu prihvatio oberučke, još je bio mnogo zahvalan. Gospođa mu je izašla u susret, ali mora da joj plati. Zato se i vratio u Srbiju i ušao u rijaliti. Između ostalog, i to je bio razlog zašto nije mogao da se oženi Aleksandrom. David obožava Ameriku i sve ono što ona nosi. Voli izlaske do zore, voli da igra i oseća se slobodnim tamo. Rekao je da će sve pare od rijalitija dati gospođi u zamenu za brak kako bi dobio papire, ona je pristala i venčali su se, tako da je njemu brak s bilo kojom devojkom bilo gde zabranjen - kaže naš izvor i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić...

- Jedan od razloga što nije smeo da izađe sa Subotićkom jeste taj što nema kako da vrati pare ženi s kojom je venčan. Mi smo to znali i dok smo ih gledali. I Aleksandra za to zna i to je jedna od onih stvari što pominju dok se svađaju o kojoj se "ne priča". Tako da sada čekamo da izađe i reguliše taj svoj dug jer je žena imala velike troškove i oko administracije i oko taksi i svega ostalog. Da ne pričamo što mu je i pored toga davala novac pod izgovorom da će dug isplatiti nakon završetka rijalitija u Srbiji.

Jedan od razloga što nije smeo da izađe sa Subotićkom jeste taj što nema kako da vrati novac ženi s kojom je venčan

Podsećamo da je David u nekoliko navrata govorio da ne može da izađe iz rijalitija i da ima svoje razloge i da bi mu što duži ostanak u istom veoma mnogo značio, što se i ostvarilo, tako da sada nakon završetka može da ode i isplati svoje dugove, samo ostaje da vidimo šta će mu trenutna devojka reći na sve to.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Ana...
Foto: Republika.rs

Marijana priznala da je zaljubljena u Davida

Lepi Mića pre nekoliko noći ispitao je Marijanu Zonjić o njenim osećanjima prema Davidu Dragojeviću. Zadrugari su primetili da se Marijana smeši u njegovom prisustvu, a on ju je čak i pomilovao po kosi kada su bili nasamo u garderoberu, što je ona dočekala sa osmehom. Mića je insistirao da se Marijana otvori.

- Znaš da mene ne možeš lagati ništa - rekao joj je pevač.

- Ali meni su oni dragi. Nema tu šta. Sviđa mi se, ali on voli Anu. On je meni drag, ona je meni draga. Ne volim ga. Nisam zaljubljena - pričala je Marijana kroz osmeh.

- Nemoj da mene lažeš, ja nisam lud - dodao je Mića, pa joj nešto prošaputao na uvo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vasko

18.06.2019 16:53

Nažalost, to se ne može lako proveriti.

Odgovori 15 2
Mali Perica

19.06.2019 07:11

Svadba, svadba, svadba, hej! A zašto nije doneo "snimkove" da gledamo.