Petrući se konačno oglasio: Ovo je prava istina o njegovom odnosu sa Rebekom!

Autor: Pink.rs

Zadruga

18.06.2019

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pinkova zvezda Marko Petrući pre nekoliko dana je zvanično i odlukom glasova publike zauvek napustio rijaliti "Zadruga 2". Javnosti je poznato da je on mesecima bio u vezi sa novinarkom Rebekom Popović, koja je pre njega završila svoje učešće u rijalitiju.

RepublikaFoto: Prntscrin
Marko Petrušević Petrući...

O tome šta će se među njima dogoditi posle "Zadruge" se mnogo spekulisalo, a Rebeka u intervjuima koje je davala nije skrivala da joj je stalo da sa njim pokuša da ostvari nešto više van kamera i da će mnogo toga zavisiti od njegovog ponašanja.

Ono što će zasigurno obradovati sve njihove fanove je činjenica da će Petrući posetiti svoju devojku u njenom rodnom gradu, pa je specijalno za naš portal otkrio zbog čega to nije učinio ranije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Petrući i Rebeka...

- Pa, čuo sam se sa Rebekom odmah čim sam napustio "Zadrugu", sve je okej. Nije mi ništa posebno zamerila, razume ona mene u suštini i čeka da se vidimo. Idem za vikend da je posetim, pa ćemo popričati o svemu. Nisam stigao pre da odem do nje, totalno sam pogubljen od zatvorenog prostora. Ići ću sad za vikend, pa ćemo se ispričati i videti šta ćemo i kako ćemo - rekao je Petrući.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vasko

18.06.2019 16:51

Tek za vikend? Pa danas je utorak, čoveče. Ponaša sa kao da je ona u Australiji.

Odgovori 17 1
Veličko

19.06.2019 10:18

Dok on ode za 7 dana, ona pronašla drugog dečka.