ŠOK VIDEO ZAPALIO INTERNET: Strastveni poljubac Davida i Lazara srušio sve granice!

Autor:

Zadruga

18.06.2019

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkad je počela druga sezona "Zadruge", gledaoci bez daha prate sva dešavanja u Beloj kući. Međutim, tek nedavno je internetom počeo da kruži snimak sa samog početka rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lazar i David...

Poslednja dva dana društvene mreže preplavio je klip koji je nastao 26. septembra, samo dvadeset dana nakon što je počela "Zadruga 2". Na njemu se jasno vidi poljubac koji se dogodio između Davida Dragojevića i Lazara Jeremića.

Naime, David je tada bio veren Aleksandrom Subotić, koju je početkom godine prevario i zamenio Anom Korać. Dragojević je negirao da je ikada imao sklonosti prema istom polu, ali ovaj snimak govori potpuno suprotno.

S druge strane, Jeremić je imao nekoliko avantura u Beloj kući, ali se od Davida ni na trenutak nije odvojio. Mnogi gledaoci, ali i zadrugari, s pravom su sumnjali da se Lazaru dopada Dragojević, a ovaj snimak potvrđuje da su emocije obostrane.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
David i Aleksandra nekada...

David se poljubio s Lazarom usred emisije, za crnim stolom, iza leđa svoje tadašnje verenice Aleksandre Subotić, a niko ništa čudno tom prilikom nije primetio. Ipak, osmeh na Dragojevićevom licu nedvosmisleno je značio da mu se poljubac sa Jeremićem izuzetno dopao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

20.06.2019 06:23

Ljubi, ljubi, al' glavu ne gubi.