(VIDEO) ŠOK! Oglasio se Sloba i poručio Luni: Želim ti svu sreću sa Markom!

Autor:

Zadruga

19.06.2019

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković su tokom svog gostovanja u emisiji radio Amnezija odgovarali na pomalo škakljiva pitanja voditelja Baneta Čolaka i Bore Santane.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba i Luna dok su bili u ljubavi...

Naime, blogerka je priznala da bi želela da ima decu sa Markom Miljkovićem, ali nije želela da otkriva imena koja bi davala svojoj deci kao što je to govorila u prethodnoj vezi dok je bila sa Slobom Radanovićem. U tom trenutku je Bora pročitao poruku koju je navodno Sloba uputio Luni:

- Luna, ti znaš, prošle godine u ovo vreme čekali smo moj rođendan i pričali smo o situacijama spolja. Dosta je bilo turbulencija, želim ti sreću sa Markom i drago mi je što sada nisi odgovorila kakva bi imena dala deci, jer možda ti se to i ostvari. Želim ti puno sreće. Ostavio sam jednu pesmu mojim prijateljima. S. - pročitao je Bora poruku aludirajući na Slobu Radanovića.

Bora i Bane su otkrili Luni da je tajni slušalac naručio pesmu Slobe Radanovića "Ja se ne brinem" uz koju je Đoganijeve đuskala. 

Pogledajte u videu kako je sve izgledalo:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zmaj

19.06.2019 19:32

I to joj pozeleo na svoj rodjendan? Hahahahahaha!!

Odgovori 20 0
Mišo

20.06.2019 06:00

Sloba, po dogovoru, čeka Lunu. Sve ovo sa Markom je laž.

Odgovori 13 0