David veri Anu Korać: Dragojević od produkcije tražio da mu pripremi sve, svadba u julu!

Autor: Mediji,Republika

Zadruga

21.06.2019

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević i Ana Korać ljubav koju su započeli u "Zadruzi" planiraju da krunišu već u julu, kada se ugase kamere.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i David...

Njih dvoje su već nekoliko puta javno isticali da žele da se venčaju, a izvor otkriva kako će sve izgledati kada se ugase kamere, kao i gde će upriličiti veselje.

- David i Ana jedva čekaju da napuste rijaliti, jer već imaju plan da se venčaju. Pošto su mesecima pod budnim okom javnosti, žele da naprave intimno veselje. Međutim, oni se plaše da im slavlje ne minira Aleksandra Subotić, koja je još uvek besna na Davida što ju je javno ponizio, pa bi se sigurno potrudila da sazna lokaciju, a možda i da bane kao nezvana gošća. Svi znamo da je ona spremna na sve, pa su zato David i Ana rešili da sudbonosna "da" izgovore u prirodi, u blizini sela i da malobrojne zvanice zamole da nikome ne odaju lokaciju - objašnjava izvor i dodaje da su neke pripreme već počele:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pronašao ženu svog života u rijalitiju...

- David je zamolio neke ljude iz produkcije da im obezbede muziku, pozivnice i firmu za deokraciu da bi dobio na vremenu. Ana čak ne zna da on planira da deo svadbe bude iznenađenje, iako ju je u "Zadruzi" nedavno gotovo zaprosio kada joj je priznao da mu je ona najveća ljubav do sada - otkriva sagovornik i dodaje da buduća mlada neće imati mnogo vremena da se pripremi, jer David hoće već krajem jula da se zarekne na večnu ljubav Koraćevoj.

- Ti si moja žena. Oženiću se tobom čim izađemo iz "Zadruge", jesi li svesna toga - pitao je David Anu pre neki dan, dok ju je neprestano ljubio i grlio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

21.06.2019 07:59

Svatovi ne moraju da znaju destinaciju, već samo mesto okupljanja. I onda automobilima odlazak na sklapanje braka.

Odgovori 14 1