OTKRIVENA! Biljana tajno slala poruke Davidu, pa oplela po Aleksandri: Ka*ala si se za zlatno prstenje!

Autor:

Zadruga

21.06.2019

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić je sinoć pomenula da je Biljana Dragojević pokušala da stupi u kontakt sa Gordanom Džehverović kako bi preko nje poslala poruke Davidu Dragojeviću.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Biljana Dragojević, Davidova majka...

- Jako je ružno što ovo radiš - bunio se David, a potom se pravdao da je sa Gocom dobar jer mu je ona draga osoba i da je ona uvek ozvučena i da mu nikada nije prenosila poruke.

Na ove Aleksandrine reči, reagovala je Davidova mama.

- Ti si devojko totalna budala! U životu nisam videla ni pokušala da stupim u kontakt sa izvesnom Gocom! Ju, sram te bilo lažljivica jedna, nikada nismo ni spominjali Gocu kad si bila napolju! Fuj, odvratna si gaduro pokvarena! Sad si mi se smučila da mi se povraća - napisala je Biljana na Instagramu.

Nešto kasnije, majka Davida Dragojevića je na istoj mreži, bila još i oštrija:

- Psihopato jedna, ostavićete i novi dečko kada vidi koliko si bolesna  u glavi, lažljivi ološu. Gomilu laži si izjavila, sram te bilo. Jadno to tvoje det sa tobom. Ka*ao te Bojović za zlatno prstenje koje si prodala pre ulaska. O tome ne pričaš, a o Davidu i te kako znaš da je normalan dečko i nema veze sa pederlukom! Fuj! Koliko mi se povraća kada vidim tu tvoju pokvarenu glavu. Mića dobija informacije svaki dan od Bojovića i prenosi tebi, govnaro. Ka*o te Bojović, tražio je od Miće da te zaštiti, zato te on više ne napada. To ne pričaš? navela je Biljana na Instagramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sladja

21.06.2019 13:51

Subotička ima najbujniju maštu. Pa maštu pretvara u laži.

Odgovori 24 7
Nina

21.06.2019 15:28

Hm ne verujem da ce Ana da trpi sve hirove kao Aleksandra. Struju placajte redovno.

Odgovori 19 7