David pokreće tužbu zbog poljupca sa Lazarom, a evo i protiv koga!

Autor:

Zadruga

21.06.2019

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević zajedno sa punom kućom zadrugara na uvid je dobio snimak koji dokazuje da su se on i Lazar Jeremić sočno poljubili još u septembru 2018.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
David ljubi Lazara

U tom trenutku, on je još uvek bio s Aleksandrom Subotić, a snimak već neko vreme kruži internetom. Povileneo je čim je shvatio o čemu se radi.

Inače, mnogi su gotovo sigurni da između njih dvojice "postoji nešto" i ta priča nikako da padne u zaborav. Zbog prevelikog pritiska, David je rešio da preduzme drastične mere, pa pripretio i tužbom. Međutim, prilično je iznenadio kada je otkrio koga će tužiti.  

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Keti

U pitanju je Katarina Ristić Keti, nekadašnja zadrugarku, koja je svojevremeno izjavila da je on "naklonjen istom polu, kao i da je u Americi bio u vezama sa muškarcima."

- Ja ću nju da tužim prvu kada izađem. Pitao sam je ovde: 'Da li znaš, da li si sigurna', ona je rekla: 'Da'. Kasnije je rekla da nije tako mislila. Ona je prva koju ću da tužim - rekao je David.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
David Dragojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
BACO

21.06.2019 16:54

Постоји снимак. Шта њему није јасно?

Odgovori 37 2
A91

21.06.2019 17:54

Sasvim normalna stvar, iako mi se cini da je u pitanu ugao kamere. Izgleda da ljudima ovde odgovaraju samo evri ali ne i ostali zakoni Evropske unije i naprednih zemalja sveta.

Odgovori 17 19