Oglasila se bivša zadrugarka i uputila poruku Suzani, ona se konačno izjasnila: Mrzim Mikija, platiće mi za sve!

Autor:

Zadruga

23.06.2019

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Vasić se uključila u rijali šoua Zadruga i postavila pitanje Suzani Perović čijim je ponašanjuem šokirana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Suzana Perović

Kako je već poznato Miki je napustio "Zadrugu" zbog svog agresivnog ponašanja prema Suzani, ali i prema bivšoj devojci Nadeždi Biljić.

- Pozdrav za tebe Suzana, vidim da ne možeš da se snađeš u "Zadruzi" od kad Mikija nema. Stvarno ne mogu da zamislim i sama sa sobom pričam, da li je ovo Suzana i šta je bilo sa njom. Nemaš nijedan odgovor. Nemoj više da lažeš, kaži šta misliš - konstatovala je Rada.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Rada Vasić

- To što se desilo Nadeždi i meni, to znamo samo mi. Nema opravdanja šta se tu desilo, ja čekam advokata i on će definitivno snositi posledice. Jednostavno sam ja u toj priči bila jako konfuzna, ja sam ušla iskreno sa Mikijem u priču, pogotovo što sam dobila poziv od meni najbitnije osobe - rekla jue Siuana, kojoj sada ne želi da izgovori ni Đuričićevo ime.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Miki Đuričić

- Bila sam previše tolerantna prema toj osobi, orpsotite mi, jer mi je mrsko i da izgovaram njegovo ime. Ja sam sigurna da nisam ništa loše rekla što bi njega nateralo da uradi to. Verujem u pravosuđe ove države i da će uraditi ono šta treba - ispričala je Suzana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

23.06.2019 17:56

Suzana se potpuno okrenula. Od ljubavi do mržnje samo korak nas deli.

Odgovori 11 0