Ovaj put je neću podržati: Gagi otkriva kojoj Luninoj odluci se žestoko protivi, pa progovorio o Anabeli

Autor: M. MIŠKOVIĆ

Zadruga

23.06.2019

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpopularnijih učesnica druge sezone "Zadruge", kao i prošle, svakako je Luna Đogani. Blogerka, a uskoro i pevačica i ovog puta je izdržala rijaliti borbu,a povodom svega ovoga, kao i onoga što je čeka razgovarali smo sa njenim ocem Gagijem Đoganijem.

RepublikaFoto: instagram.com/gagidjogani
Gagi Đogani

Gagi je i ove godine čvrsto uz svoju ćerku, te je podržava u svakoj njenoj odluci, pa i u tome da postane pevačica. Đogani je čak zapostavio svoje obaveze kako bi se posvetio ćerci nakon što napusti Zadrugu.

- Čekam da izađe Luna, pa mi je ostalo sve manje-više bitno - rekao je on u razgovoru za "Republika.rs".

Poznato je da je Gagija Anabela isključila iz projekta vezano za Lunino muzičku karijeru, a on je bez problema izjavio "gde je zapelo" u odnosu sa bivšom suprugom koji je doskora bio savršen.

RepublikaFoto: Promo foto
Gagi i Anabela

- Nismo se još uvek pomirili, ali valjda se i to promeni uskoro. Anabela se umešala tamo gde nije trebalo. Bilo joj je rečeno da se ne meša u rijaliti, ali umešala se i ja sam morao da se ogradim. Kada je moje dete u pitanju ja sam morao da reagujem i uvek ću jasno reći šta mi smeta i uradiću sve da je zaštitim - bio je iskren Gagi i dodao da uprkos ovom nesporazumu sa Anabelom, nema problem sa njenim suprugom Andrejem.

- Andrej nema veze s tim. To je jednostavno do nas, odnos majke i oca jednog deteta, drugačija su nam mišljenja i to je to - rekao je Gagi. Ipak, s obzirom na to da je najavio dolazak na finale Zadruge, ne isključuje mogućnost da se možda baš tada pomiri sa Anabelom.

- Dolazim na finale, a bez obzira na sve, ja Anabeli želim sve najbolje, kako će se situacija odvijati, videćemo. Videćemo kad Luna izađe iz rijalitija - rekao je Gagi.

Gagi je pokazao da je uprkos velikoj ljubavi prema ćerci realan i naveo da ne mora da znači da će Luna doživeti ogroman uspeh samo jer je eto tako snimila pesmu.

- To ćemo da vidimo. Bitno je da se karijera vodi pravim putem, ako se ide pogrešnim, onda džaba sve - rekao je Đogani.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Gagi i Luna

Denser podržava ćerku i na emotivnom planu, te je dao blagoslov njenoj vezi sa Markom, ali u jednom je nikako ne bi podržao - povratku u rijaliti.

- Ne, ne , nikako. Dovoljno je bilo Zadruge, ja je neću sigurno podržati. Ja mislim da je i ona negde shvatila da je sa rijalitijem završila - bio je izričit Gagi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stefan

24.06.2019 07:10

Luni je život u rijalitiju bolji nego napolju. Opet će ona u Z3.

Odgovori 18 2
Simon

24.06.2019 09:01

Lunjara neće Gagija ni pitati.

Odgovori 17 2
Suzana

24.06.2019 11:32

Anabela uzela sve Lunine pare a Gagi mora da šuti.

Odgovori 15 2