Marko navukao Lunu na kokain!

Autor:

Zadruga

25.06.2019

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" Luna Đogani već mesecima je u skladnoj vezi sa dečkom Markom Miljkovićem, a kako Rijaliti saznaje, razlog što ga njena majka Anabela Atijas ne podnosi jeste taj što je saznala da on uzima kokain i da ga je davao i njenoj ćerki.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Magazin In
Anabela sve saznala...

Naime, Atijasova je slučajno upoznala nekoliko Miljkovićevih poznanika, među kojima je bio i di-džej koji se druži sa Luninim dečkom i koji je pevačici sve ispričao.

Pevačica se našla u društvu prijatelja Luninog dečka i saznala da DJ konzumira opijate koje je davao i Luni letos 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Prošlog leta ju je navukao na opijate... Luna i Marko

- Anabela je pre odlaska na odmor sa porodicom non-stop bila u pokretu. Odlično podnosi ponašanje ćerke Lune u rijalitiju, pa joj je drago što konačno ima stabilnu vezu i što joj se psihičko stanje znatno popravilo u odnosu na početak "Zadruge". Ona nije imala ništa protiv Lunine veze sa Markom sve do trenutka kad je shvatila da on krije da uzima opijate. Anabela je slučajno naletela na Miljkovićevo društvo na jednom splavu gde je sa suprugom Andrejem Atijasom došla da se provede, pa je tada ostala u šoku nakon razgovora sa njima. Momak koji inače radi kao di-džej je namerno hteo Anabeli sve da ispriča i da se osveti Miljkoviću što ga je izdao kao prijatelj - otkriva nam dobro upućen izvor na početku.

Kako dalje saznajemo, Anabela je prebledela u trenutku kada je čula da je Luna uzimala drogu sa Markom u stanu koji je u tom trenutku iznajmljivao, ali je rešila da o svemu ćuti da ne izbije skandal. Atijasove nije znala gde će, pošto ona najbolje zna svoju ćerku i zna da Luna nikada do tada nije probala nikakve opijate.

Markov nekadašnji prijatelj je rekao Anabeli da na vreme sklone Lunu od njega jer i nju navlači na drogu

RepublikaFoto: printscreen/TvPink/e-stock/S.Kostić
Ne voli ga ... Anabela zbog ovoga želi da se Luna i Marko rastanu

- Markov nekadašnji dobar prijatelj je Anabeli iz čista mira posle normalnog razgovora rekao da mora da sedne pored nje da joj otkrije neke stvari o Marku. Tad joj je rekao da Miljković preko jednog momka nabavlja kokain, ali ga nikad ne iznosi iz stana. Kazao je da je Marko tamo mnogo vremena provodio sa Lunom i da su zajedno koristili opijate. Taj dečko je Anabeli rekao da ne dozvoli da joj ćerka bude Miljkovićeva žrtva i da što pre udalji Lunu od njega. Rekao joj je da zna da njoj kao majci nije lako, ali da stane uz ćerku, pošto ni ona nije svesna šta radi, već da je za sve kriv Marko.

RepublikaFoto: E-stock/D. Stanojević
Ona se zaljubila... Luna i Marko

- Tada joj je taj dečko otkrio i da se Marko drogira uvek pre nego što krene u grad i onda ume da bude agresivan u provodu zato što sve pomeša sa pićem. Objasnio joj je da Luni nikako nije mesto pored njega jer je on tip momka koji samo traži trenutna zadovoljstva, pa je to razlog što je veliki ženskaroš i što žene ne shvata ozbiljno. Rekao joj je da je Lunu non-stop terao da uzimaju drogu, ali ona je nakon tog jednog puta posle toga stalno odbijala jer je znala da, što zbog sebe, što zbog svojih, ne želi da nastavi sa tim - pričao je Anabeli Markov nekada dobar drug.

Posle razgovora sa Miljkovićevim poznanicima, i Anabela i Gagi brinu zbog toga što je Luna sa Markom, a sudeći po njihovim izjavama za medije do danas, na sve načine će da utiču na ćerku da raskine vezu s njim. Pozvali smo Anabelu da čujemo šta ona ima da kaže na ovu priču, ali ona je do zaključenja broja ostala nedostupna, dok nam je Markova majka Neda Miljković rekla kako ne veruje da se njen sin drogira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Vojo

25.06.2019 13:00

Luna je navukla Marka na njenu koku.

Odgovori 35 3
psihijatar

25.06.2019 19:04

Ništa me ne čudi, da je neki frajer, do sada bi šetao dečicu, a ne srpcao 35 god u du.e, nit' kučeta, nit' mačeta

Odgovori 19 10
Veki

26.06.2019 00:29

Blizi se finale! Prljavo se igra!

Odgovori 20 1
Ana

28.06.2019 17:01

E na ovakve gluposti čovjek može samo slatko da se nasmeje, hahah.