Luna saznala za Markove planove nakon "Zadruge", pa pobesnela!

Autor:

Zadruga

25.06.2019

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani želi da nastavi vezu sa Markom Miljkovićem i po izlasku iz rijalitija "Zadruga 2" i da sa njim putuje automobilom, ali on izgleda ima drugačije planove.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nije očekivala da Marko ima ovaj plan... Miljković i Đoganijeva

Tokom današnjeg sunčanja pored bazena, Miljković je otkrio svojoj devojci planove za budućnost, što je nju zgrozilo. On je izneo plan da njih dvoje kupe motor i njime putuju, dok se ova ideja Đoganijevoj uopšte nije dopala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Razgovarali o budućnosti... Marko i Luna

- Ja to ne volim, to je rizično. Ne volim da sednem na njega, kada vidim da se ljudi voze motorima, užasno mi je. Ne volim to - pričala je Luna.

- Pa šta ćemo onda, kako ćemo da se prevezemo? Da idemo kolima? Ma ovo su lagani motorčići. Kupimo kacige i kožne jakne, to je uzbudljivo - ubeđivao je Marko Lunu. 

- Ti hoćeš da kažeš da je motor bolji od kola? Sa njim bre ne možeš ništa - nastavljala je Luna da negoduje.

- Plašiš se? Ti si plašljiva, to bi mene nerviralo. Onda ću da kupim skuter nza vodu... Koji ćemo auto da kupimo, pošto je ovaj što je moj drug kupio odličan? Ako mi ne odgovara taj, kupiću drugi - pričao je Marko o planovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Duško

25.06.2019 15:37

Putovati motociklom na veće daljine je rizično po zdravlje u svakom pogledu.

Odgovori 20 0
Miško

26.06.2019 10:28

A ja mislio da će oni jedva čekati da se skuće u nekom stanu i da žive zajedno. A oni bi da putuju kao pustinjaci na biciklu.