(FOTO 18+) Bez blama! Stanija se skinula gola pred ukućanima!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević pokazala je golo telo nekoliko nedelja pre Dorotee Jovanović. U tom momentu u kupatilu su se našli i Branislav Radonić Brendon, Aleksandra Subotić i Marijana Zonjić, koji su se spremali za spavanje.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Voli da pokazuje telo...

Dobrojevićeva nije marila ni za kamere, ali ni za prisustvo ostalih ukućana, pa je pokazala svoje telo. U prvi plan do izražaja su došle njene grudi, a zatim i zadnjica. Dok je trajala ova situacija, ostali ukućani tome nisu davali veliki značaj.

Foto: printscreen
Nije je bilo briga što nije sama u kupatilu...
RepublikaFoto: printscreen

Inače, ovo nije prvi put da se Stanija skida gola pred kamerama. Prvi put se svukla u februaru, kada se posle pauze vratila u rijaliti.

Pored Stanije, svoje grudi su pokazale još i Aleksandra Subotić, Luna Đogani, Ljuba Pantović, Jovana Matora i mnoge druge učesnice rijalitija "Zadruga".

Foto: printscreen/TVPink

Ljuba: Stanija je zagorela prostitutka!

Ljuba Pantović osula je najstrašniju paljbu po Staniji Dobrojević tokom sastanka za crnim stolom.

- Ona je ljubomorna na Aleksandru i mene. Ona se mnogo gubi. Pre neki dan sam te gledala i videla kolika si nakaza bez šminke. Očajnica! Ti si naskakala na ku*ac Kristijanu Goluboviću! Ti si jedina žena za koju sam čula da je platila 25.000 evra za skakanje po tuđem ku*cu! Pozdrav za Kristijanovu ženu! Prostakuša si i nalaziš frajere po rijalitijima. Niko te ne želi! Tebe ubiše godine i kompleksi! Nemaš ništa u životu! Zagorela! Ti si paravan! Tebe najviše boli što niko neće da te je*e da ti napravi dete! Ti si prostitutka! Ja sam majka, za razliku od tebe - sevala je Ljuba svojim britkim jezikom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

26.06.2019 09:51

To je kao na plaži bez gornjeg dela kostima.

Miško

26.06.2019 10:23

Gola, gola, skini mi se gola, može gola, može i do pola ..............