Ovo su dugo čekali: Stiglo zvanično saopštenje produkcije o velikom finalu!

Autor:

Zadruga

26.06.2019

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog jutra Veliki šef je iznenadio zadrugare pošto im je poslao pismo kojim su mnogi od njih kažnjeni, a onda je usledilo nešto što nisu očekivali.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Stiglo je pismo sledećeg sadržaja:

Dragi zadrugari,

​Molimo vas za trenutak pažnje jer ono što sledi sasvim sigurno ne očekujete. Ono sto ćete čuti u nastavku ovog pisma je sasvim sigurno jedna od najvažnijih informacija koje ste dobili od kad ste se uselili u Zadrugu. Zbog činjenice da smo svi zajedno oborili sve rekorde gledanosti, ovaj serijal ZADRUGE još uvek traje. Zbog nezapamćenog interesovanja i na zahtev gledalaca koji danonoćno prate dešavanja u vašem gradu odlučili smo da ZADRUGA 2 traje tačno deset meseci. ​Sada je vreme da zvanično objavimo kada će se i poslednji Zadrugar iseliti iz vašeg grada. ​VELIKO FINALE ZADRUGE ODRŽAĆE SE 6.JULA!!! Dakle, 6. jul je datum kada ćemo konačno svi zajedno saznati ko je pobednik drugog serijala Zadruge! Pozdrav i mnogo sreće, Veliki šef", glasi pismo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

26.06.2019 13:38

I mi jedva dočekasmo kraj. Samo nemojte posle da ih zovete u studio i da produžavate Zadrugu.