HIT NA JUTJUBU: Pad Bore Santane u "Zadruzi" postao viralan, pevač tvrdi da ga je neko gurnuo!

Autor:

Zadruga

26.06.2019

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usijale se društvene mreže!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Bora Santana

Kao i svakog utorka, Veliki šef je i sinoć za učesnike najgledanijeg rijalitija "Zadruga" organizovao nezaboravnu žurku pored bazena, a stanari Bele kuće su celu noć uživali u muzici, hrani i piću.

Kako se finale "Zadruge" 6. jula bliži, zadrugari su se opustili, i zabavljali - neki malo više od ostalih. Bora Santana je popio koju više, a kada je došlo vreme za spavanje, otišao je u spavaću sobu i pokušao da se presvuče. Međutim, to je bio teži zadatak nego što je očekivao.

Kada je pokušao da obuje papuče, Bora je izgubio ravnotežu, napravio nekoliko koraka, a onda pao pored kreveta Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, koje su se spremale za spavanje.

Prilikom pada, on je porušio sve Jovanine i Sanjine stvari, a onda se srušio na pod. Zadrugari su odmah skočili da mu pomognu i da ga podignu, uplašeni da se nije povredio. Bora je govorio kako je dobro, a onda je izgovorio rečenicu koja je nasmejala sve.

- Neko me gurnuo - izjavio je Santana, nakon čega su svi zadrugari prasnuli u smeh jer pored njega u trenutku pada nije bilo nikoga.

Ovaj snimak je za samo 10 sati na Jutjubu dobio 170.000 pregleda i više od 600 komentara! Korisnici ove društvene platforme bili su oduševljeni, pa su se utrkivali ko će ostaviti duhovitiji komentar.

"Diskvalifikacija za tog sto ga je gurnuo!", "Najjači pad u istoriji čovečanstva, a onda 'neko me gurnuo'. Oplakah! Vraćao sam snimak 20 puta, pola ulice sam probudio", "Ovo je scena za film", "Ovome ću se smejati i u snu! Najjači klip do sada!", "Hahahhahaha ali ja ne mogu da prestanem da gledam ovaj klip" - samo su neki od komentara na Jutjubu.

Da li će do kraja "Zadruge" neki klip nadmašiti ovaj Borin?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Miki

26.06.2019 17:16

Jeste. Neko ga gurnuo. Nevidljivi čovek ga gurnuo. Video sam.

Odgovori 25 0
Kimi

27.06.2019 04:25

@Miki - Tražim diskvalifikaciju za nevidljivog čoveka.

A91

26.06.2019 19:00

Top!Neka produkcija pusti ovo u okviru snimaka.

Odgovori 17 0