Rijaliti-jahačice! Učesnici "Zadruge" napravili šou kod Amidžića!

Autor:

Zadruga

27.06.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Amidži šou" organizovan je najveći do sada izazov Velikog Šefa, u kom su zadrugari morali da odmere snage.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Maja Marinković...

Naime, rijaliti-učesnici imali su zadatak da jašu mehaničkog bika i udaraju u krušku kako bi odmerili snage. Prve koje su se oprobale u igri bile su devojke. Pravila su bila jasna, ona koja najduže ostane na biku pobeđuje, a zadrugarke su ovaj zadatak iskoristile da naprave šou.

Bujna poprsja, zadnjice i ostali atributi sevali su na sve strane dok su devojke jedna po jedna jahale bika, te su, osim dobre zabave, jačem polu priuštile i raj za oči. Dorotea je prva zajahala bika i izdržala samo 28 sekundi, pre nego što je pala na pod, te se požalila svima u studiju da ju je bik ogrebao. Jovanovićeva je imenovala Minu Vrbaški, koja je izdržala 31 sekundu, pa je nogom dodirnula pod, što je značilo da je ispala iz ove igre. Nakon Dorotee i Mine, na red je došla Maja Marinković. Ona je uspela da jaše mehaničkog bika čak 53 sekunde. Sanja Stanković uspela je da izdrži 44 sekunde i izvojevala drugo mesto, dok Ljuba Pantović nije sela na bika, gde je izdržala čitavih 46 sekundi. Poslednja na redu bila je Marijana, koja je uspela da izdrži čak 51 sekundu. Nakon sabranih rezultata Maja je proglašena za prvu jahačicu "Zadruge".

Maja Marinković jahala je bika 53 sekunde i ponela titulu prve jahačice "Zadruge"

Posle devojaka na red su došli momci, koji su udarcima u krušku odmerili snage. Prvi se oprobao Branislav Radonić Brendon, koji je potom izazvao Aleksu Savića, a onda se oprobao i Savo Perović, ali niko od njih nije imao zavidne rezultate. Nakon njih u krušku je udarao Marko Marković, a jačina udarca prvi put je bila 960, pa je tako oborio rekord, koji je držao Aleksa. Drugi put je bilo malo manje, 943. Nakon Markovića, na red da udara krušku je došao maneken Toma Panić, zatim je odabrao Baneta Čolaka, ali jedini koji je mogao da parira Marku bio je Lazar Jeremić rezultatom 943 poena, a u drugom pokušaju 951 poen i sa tim rezultatom ušao u finale sa Markom Markovićem. U drugom krugu obojica su imali po jedan pokušaj, pa je Crnogorac osvojio 964 poena, dok je Jeremić osvojio 950 poena, pa je pobednik ovog takmičenja definitivno Marković. U igrama su pobede odneli Maja Marinković kao prva jahačica i Marko Marković kao najjači zadrugar.

Foto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ

Savo pokazao jahačko umeće

Nakon što su Maja i Marko odneli pobedu u izazovima, momci i devojke su zamenili uloge. U superfinalu u jahanju bika kod muškaraca našli su se Savo i Lazar, koji su pokazali da su veoma snažni i izdržljivi, kada je ova disciplina u pitanju. Prvi je na bika skočio Jeremić, koji je izdržao minut i 30 sekundi i postavio ozbiljan domaći zadatak Savi. Nakon njega Perović je oborio rekord i uspeo da pobedi fudbalera izdržavši minut i 45 sekundi. Dok je kod žena u udaranju kruške pobedu odnela Mina Vrbaški sa čak 847 poena.

Foto: printscreen/TVPink

Bora: Zorice, sinove će ti silovati moji drugari

Preksinoć je došlo je do haosa zbog toga ko će od muških zadrugara učestvovati u izazovu Velikog Šefa u emisiji "Amidži šou". Veliki Šef je poslao pismo kako bi sve bilo rešeno, a nastao je pravi haos nakon što je vođa Suzana Perović pročitala pismo, u kome navodi da Bora neće ići u "Amidži šou". Ubacila se i Zorica Marković, koja se složila sa mišljenjem produkcije, što je Santanu dovelo do ludila. Vređao ju je, te zapretio da će joj neko silovati sinove u spoljnom svetu. Zorica se toliko iznervirala da je gađala Santanu flašom, a on je hteo da joj uzvrati, ali ju je bacio pored nje.

Zorica Marković se kasnije poverila Suzani Perović da će da ubije Boru na spavanju jer joj je spomenuo sinove.

- Poručio je drugarima da mi idu na adresu da mi je*u i razvale sinove od ku*ca. Ja ću tu gnjidu za to ubiti. U komadima ću ga razvaliti. Ja se ne bojim, ali ne znam kakve on budale ima. Direktno je rekao da idu kod mene da mi razvale sinove. To je nedopustivo. On je, bre, naje*ao zbog toga. Otišao je predaleko i odgovaraće za to. Razvaliću ga na spavanju, pa će u Hitnu da ga vode - galamila je besna Zorica.

G. D.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Rade

27.06.2019 08:04

Điha, điha, četri noge, sve četiri krute, điha, điha, mi idemo na daleke pute.

Odgovori 13 0
Suzana

27.06.2019 08:08

Samo jaši, svi smo naši.

Odgovori 12 0
Adam

27.06.2019 08:15

A kada će se takmičiti koja će prva doživeti vrhunac?

Odgovori 11 0