Nema još ni dvadeset godina, a već je sve isprobala: Mina Vrbaški imala se*s sa osmoricom!

Autor: Informer/Republika

Zadruga

26.06.2019

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški je u Zadruzi pokazala da joj seks nije stran i da ga redovno upražnjava. Ona je kada se sve prebroji u rijalitiju imala seks sa osmoricom muškaraca, a poslednji je na red došao Savo Perović sa kojim je bila sinoć.

RepublikaFoto: instagram.com/_mina.official__
Mina Vrbaški...

Ona je rekorderka po broju partnera u rijalitiju, a prvi seks pred kamerama imala je već prve večeri kada je ušla u "Zadrugu 1", 6.septembra 2017. godine.

Tad se smuvala sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, a tri dana kasnije bacila je oko na Anđela Rankovića. Ubrzo se vratila Đeksonu sa kojim je imala burnu vezu punu raskida i pomirenja, ali se trudila da ne gubi vreme pa je usput bila sa Jovicom Putnikovićem. 

Posle njega se ponovo vratila Đeksonu, a zatim je na red došao Toma Panić. Njih dvoje su za seks koristili svaku priliku, kada nisu morali da učestvuju u emisijama, ne obraćajući pažnju na to da li je neko u blizini.

RepublikaFoto: instagram.com/_mina.official__
Mina...

Po završetku "Zadruge 1", mina je napravila pauzu od seksa pred kamerama, a potom je ponovo ušla u rijaliti. Najpre je nežnost razmenjivala sa Ervinom Mujakovićem, a posle je na red došao Marko Marković. Potom je usledio seks sa Adamom Đoganijem, a na kraju je došao Savo Perović. 

Podsetimo, poznata starleta rođena je 2000. godine Novom Sadu, što znači da nije još napunila ni dvadeset godina, a prate je brojne kontroveze, buran život i sklonost ka čestom menjanju partnera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nacika

27.06.2019 04:35

Tako mlada a tako iskusna.

Odgovori 11 0
Adam

27.06.2019 08:31

Najvažnije je iskustvo i praksa. To se traži pri zapošljavanju.

Odgovori 12 0