Svađa godine! Ana saznala za sve Davidove laži: Ti si Aleksandri rekao da je veza sa mnom igra!

Autor:

Zadruga

27.06.2019

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i David Dragojević mesecima uživaju u vezi koju su, uprkos brojnim napadima i provokacijama, uspeli da održe. Međutim, Koraćeva je sada saznala da je David Aleksnadri reako da je njegova veza sa Anom laž, zbog čega je izbila žestoka svađa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Žestoka svađa Ane i Davida...

Nakon što je David Dragojević tokom emisije "Pitanja gledalaca" optužen za sve laži u kojima je učestvovao sa Aleksandrom Subotić i da je Ana Korać njegova i Aleksandrina žrtva, on je pokušao da se opravda svojoj devojci. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Šokirana njegovim lažima... Ana i David

- Kada ćete priznati da je Ana Korać bila vaša žrtva? - bilo je pitanje za Davida koje je pročitao voditelj Milan Milošević.

- Ana nije ničija žrtva. Ana je moja najveća ljubav, ja sam jednostavno bolesno zaljubljen u nju. Mi nismo bili niti u prvom planu tamo, ovde nismo bili ništa, ona je onda htela da bude žrtva da je svi napadaju, jer je to dobro u rijalitiju. Odnosi su postajali sve bolesniji, sve je otišlo u nezdravu vezu. Moja najveća greška je što ja nisam na vreme raskinuo - izjavio je David.

Međutim, Koraćeva je nakon ovoga počela da sumnja u svog dečka, pa mu je i prebacila šta joj smeta. 

- Ja ću da pokušam na neki način da te razumem, ali takve stvari ne bih uradila. Ti si njoj pričao da je sve ovo igra - rekla je Ana Davidu.

- Ti si meni počela da se sviđaš, ali ja sam mislio da to prikrijem. Pa sam mislio da imam neko opravdanje kao da se družimo. Kada je došla Ljuba, ja sam se svađao sa njom zbog Aleksandre, a ona sada priča kako se svađala sa njom zbog mene - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sele

28.06.2019 05:29

Sve je moguće. Igra se za velike pare.

Odgovori 19 1
Miško

28.06.2019 13:24

Par David i Aleksandra je bio najpokvareniji par u rijalitijima ikada. Od njih se sve može očekivati.

Odgovori 10 0