Izdajica: Ana Korać odala najmračnije tajne zadrugara, a evo šta je tražila od produkcije zauzvrat!

Autor:

Zadruga

28.06.2019

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drvo mudrosti je tokom današnjeg popodneva pozvalo Anu Korać u Rajski vrt kako bi čulo od nje tajne za koje danima unazad priča da želi da podeli sa njim.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

Naime, Ana je ispričala Drvetu da želi da vidi spot za pesmu "Bankrot" koju izvodi Bora Santana, a u čijem spotu učestvuju bivši zadrugari.

- Pričala sam sa Borom da bismo voleli da nam pustite spot za pesmu "Bankrot". David mi je rekao pre dve večeri nešto što se desilo pre nego što smo mi ušli u vezu. Nešto mi je otkrio, a moram da ti kažem. Pričali smo nešto o njegovoj frizuri, on je imao dugu kosu - rekla je Koraćeva pa nastavila.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Ana Korać

- On meni kaže: "Sedela si sa Mićom i Mića je spominjao Acu Živanovića i ti si pričala da voliš kratku kosu". Tu je on mene nešto zezao, mi smo se dotakli toga i on mi je rekao da je odmah te nedelje otišao da se ošiša i jedva je čekao da se vrati i to mi pokaže. Dogovorila sam se sa Davidom da uradimo tetovažu, da je imamo i on i ja. Znam ko je Matoroj i Sanji razbio šolju. Zorica je razbila tu "Miki šolju". Kada ste nam skinuli paravan, mi smo imali s*ks u krevetu - ispričala je Koraćeva sve tajne koje je imala.

- Mina i Savo su, kada je Luna bila potrčko, u ćošku, pre ovog što smo videli sinoć, imali su s*ks, tu je nju Savo tešio kada je Marko izbačen i imali su s*ks. Kada je bila emisija radio Amnezije, Zorica je naručila pesmu od Gajića, ona je tada razbila šolju Sanje i Matore - ispričao je Bora tajne koje ima.

RepublikaFoto: Republika.rs/printscreen/TVPink
Savo i Mina

Da bi ovo dobili, Ana i Bora su morali zauzvrat da otkriju nekoliko tajni, a Drvo je pokazalo svoju velikodušnost, pa im je omogućilo da odgledaju spot.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

28.06.2019 15:57

Nije vredelo izdati tolike tajne zbog jednog spota.

Odgovori 14 4
Stele

29.06.2019 15:49

Šta ona ima da izgubi, kada ništa od njenog morala i etike odavno nije ostalo. Ona je dno dna....