Miljana iznela šokantne detalje: Zola je krio kokain po stanu, mogao je dete da mi otruje!

Autor:

Zadruga

02.07.2019

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić otkrila je ekskluzivno za Rijaliti magazin da je, dok se selila iz stana u Nišu u kome je živela sa Lazarom Čolićem Zolom, našla kokain i kesicu marihuane.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink/youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić...

Naime, rijaliti-zvezda je, iznoseći stvari iz stana, naišla je na stravičnu scenu u kupatilu naletevši na belu smesu, za koju nije znala šta je. Odmah nakon toga pozvala je sestrinog druga i pitala ga šta je to, dečko je uzeo smesu, protrljao zube i ustanovio da se radi o opojnoj drogi.

- Kada sam čula šta je, istog trenutka mi je pozlilo i pala sam u nesvest. Sledeće čega se sećam je da se budim i bila sam u bolnici na infuziji jer sam kolabirala od stresa. Nisam mogla da verujem da sam mu toliko verovala i da ništa od toga ni znala ni videla nisam. Lepo mi je majka govorila da je on narkoman i da treba da ga ostavim, a ja budala verovala. Za sve znam da posavetujem, ali kad sam ja u pitanju, ne znam ništa. Užasno se osećam, iskorišćenom i izigranom. Dok sam ja čuvala dete i plaćala njegove dugove, on se drogirao, i to u stanu gde smo živeli s detetom. Mogao je dete da mi otruje, a i mene, ali ja to ništa nisam znala do skoro. Ja sam kao svaka uzorna majka čuvala i sebe i dete od svega jer mi je ono prioritet, ali mi se gadi kad pomislim na njega - rekla je zadrugarka i otkrila nam dalje još šokantnih stvari.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana...

Ništa od ovoga nisam znala tada, ali mi je svakako Željko na prvom mestu

- Nije on iz rijalitija izašao zato što me voli, nego zato što je video da ja imam nekoliko hiljada evra u apartmanu, jer mi se honorar isplaćuje mesečno. Tek kad je video koliko para imam, krenuo je, do tada nije hteo da ide. Sada mi je sve mnogo jasnije i svaki njegov potez mi je jasan, al' sam bila zaljubljena, pa to nisam kapirala, ali svakako mi je dete bilo na prvom mestu kako god da je to delovalo. Kada smo izašli, uzeli smo stan, a pare su mi stajale u fioci za sve što nam je potrebno i stvarno nisam gledala i brojala. On je odlazio da se kocka i pričao mi je kako uzima po 100 evra i da tamo igra igrice, a istina je drugačija. Molio je taksiste i neke klošare po Nišu da mu nabavljaju drogu. Jednom kad sam uspavala Željka, izašla sam iz sobe i videla punu kuću klošara. To su ti koji su ga verovatno spajali sa narko-dilerima. Ja sam sve to posle saznala od mame i ljudi po Nišu. Da sam tako nešto znala, isterala bih ga iz kuće kao kera jer takve stvari ne bih nikada dozvolila pod svojim krovom. Nije bilo teško prevariti me jer sam po ceo dan pazila Željka. Kad dođe žena da mi pomogne, ja čistim kuću i raspremam stvari jer smo se nekad pet dana nakon izlaska vraćali u rijaliti kad se malo odmorimo. Do ovoga nikada ne bi došlo da sam slušala mamu i tatu. Jedino sto je bilo bitno u tom periodu je to što dete nisam zapostavila ni jedne sekunde - zaključila je Miljana za Rijaliti.

Foto: facebook.com/Miljana Kulic

Ućiću u "Zadrugu 3"

Kulićeva nam je otkrila da bi vrlo rado ušla u rijaliti ponovo i da će najverovatnije ući u "Zadrugu 3" kako bi ponovo povratila ljubav gledalaca jer nije pokazala u rijalitiju kakva je zapravo.

-Kad pogledam snimke, sve šta sam radila i kako sam se ponašala, ono kao da nisam bila ja. Sebe ne prepoznajem, ja sam onakva kakvu me narod voli, raspoložena, vesela, zajebant i iskrena do bola. Eto, i kad volim, iskrena sam, videli ste, samo što je klošar koji me je tipovao da bi se probio i bio zapažen izvukao sve najgore iz mene.

Foto: youtube.com/printscreen

Zola je na prosjačkom štapu

Zolin menadžer Boban rekao je da Miljanin bivši ne želi da daje izjave i da je u teškom stanju zbog toga što je ostao bez njenih para.

-Zola je u teškom psihičkom stanju ne može i ne želi da se javlja na telefon jer nema ni evra. Ostao je bez svega i jako se ružno oseća, ne želi da čuje ni za novine ni novinare ni nikoga živog. Nastupe nema, niko ga i ne zove, eto šta nam je uradila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zorka

02.07.2019 08:47

Da je kazala da je krio neku kokošku u stanu, poverovala bih.

Odgovori 16 0
Ilona

02.07.2019 09:28

Kada će Miljana na lečenje?

Odgovori 18 0
Dera

02.07.2019 10:11

Miljana ne zna da iznese normalne detalje.

Odgovori 16 0