Luna ubedljiva pobednica "Zadruge 2": Đoganijeva uzima 50.000 evra!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Druga sezona rijalitija "Zadruga" uveliko se bliži kraju i sve glasnije se priča o imenima potencijalnih pobednika, ali većina zadrugara tipuje upravo na ćerku Gagija Đoganija i Anabele Atijas.

Foto: Republika.rs
Ona će da pobedi... Luna Đogani

Finale "Zadruge 2" će biti 6. jula i nervoza među učesnicima ne može da se sakrije jer svi tipuju na novčanu nagradu od 50.000 evra.

Prvi koji je od samog starta isticao da je Luna ta koja pobeđuje bio je upravo pevač Lepi Mića.

- Marko Miljković je prišao Luni jer je svestan da je ona pobednica i da će sve da se vrti oko nje. Nije on naivan, nije glup. Ona se ponaša tako sigurno, nikad nije bila sigurnija u sebe. Luna je ušla u ovo ponovo zbog pobede. Ona hoće pesme, karijeru, stan. Nije luda da ispusti sve to. Bila je nasankana prošlog puta, ali ovoga puta kruna je njena - rekao je Mića za crnim stolom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića predviđa...

Zorica: Lunči je zaslužila pobedu, ona je dala celu sebe ovom programu

Ni ostali zadrugari nisu drugačijeg mišljenja i oni tipuju da ce Đoganijeva biti ta koja će iz "Zadruge 2" izaći kao ponosna pobednica, te da će tako nadomestiti sav pakao koji je prošla prošle, ali i ove sezone.

- Lunči je zaslužila pobedu, ona je dala celu sebe ovom programu, i drugi su dali, ali ona posebno. To dete umalo nije poludelo ovde. Iskidala se. Možete da je volite ili ne volite, ali Luna je pobednica. Mogu i ja da je gotivim i ne moram, samo sam realna. Ovo je njena godina, ima da napravi haos. Zaslužila je to i ja sam uz nju svim srcem - bila je iskrena Zorica Marković, koja sa Lunom i nije imala baš blistav odnos sve ovo vreme koliko traje "Zadruga".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ne voli Lunu, ali joj predviđa pobedu... Luna i Zorica

- Luna ima najveće glasačko telo jer je publika podržava još od prve sezone kada je doživela ljubavni krah sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Iako je imala ozbiljne psihičke probleme, Luna je smogla snage da uđe u "Zadrugu 2" kako bi sebe oprala od svega lošeg. Ljudi su je sada prihvatili, pokazala je veliki talenat za pevanje, igranje. Zaljubila se i iskreno zavolela, ovoga puta slobodnog dečka. Pokazala je emocije, dala je dušu rijalitiju, bila je iskrena do koske. Napolju je organizovana čitava armija onih koji žele da joj obezbede pobedu. Luna pobeđuje i na svim anketama po raznim portalima, a to je više nego dovoljan znak - kaže izvor blizak porodici Đogani i dodaje da bi drugo i treće mesto moglo da pripadne Staniji Dobrojević i Aleksandri Subotić.

Drugo i treće mesto najviše šanse imaju da osvoje Stanija i Subotićka

Finale "Zadruge 2" će biti 6. jula, a pre nekoliko dana je voditeljka rijalitija Dušica Jakovljević otkrila da jedva čeka da počne i treća sezona u septembru ove godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Ljilja

05.07.2019 03:45

Da li je normalno da jedna rasturačica braka ikad igde pobedi?

Odgovori 46 13
jelena

05.07.2019 05:46

Luna sama priznaje da je nemoralna. A niko je ne pita. Kao nemoralna ne treba da pobedi. Ne treba ni da udje u superfinale.

Odgovori 44 11
Adem

05.07.2019 09:10

@jelena - Luna vredjala i smejala se bolesnoj devojci sa posebnim potrebama u publici Pinka kao i malim Pinkovim zvezdicama.

Odgovori 36 5
jela

05.07.2019 05:53

Sloba joj je 432. po redu partner, Gastoz 433., Marko Miško Piško 434., .... Nastaviće se...

Odgovori 46 10