Opet haos zbog Mikija: Matora nasrnula na Suzanu, ovakvu svađu dugo nismo videli!

Autor:

Zadruga

05.07.2019

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora i Suzana Perović žestoko su se posvađale tokom sinoćnje emisije, a rasprava se nastavila i u ranim jutarnjim časovima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Matora i Suzana

Ono što je Jovani zasmetalo jeste što je Suzana poverovarala u priču Bore Santane, da su je zadrugari ogovarali. U jednom trenutku Matora je izgubila kontrolu, pa je počela da urla na Suzanu iz petnih žila.

- Ako on kaže pričali su Jovana, Zorica i Suzana. Ono što se meni desilo sa Mikijem, to je ozbiljna stvar. Neki su rekli: ,,Dok on tamo trune, ona sedi ovde" - vikala je Perovićka.

- Ljudi imaju mnogo gore mišljenje o tebi, a ćute ti. Onda nemoj d askačeš na mene kada ti kažem istinu. Šta pričaš? To nije istina! Prestani da okrećeš priču da mislimo na Mikija! Šta ti kaže da mi kažeš to? - urlala je Matora.

Matora je nakon toga nastavila da priča sa Lepim Mićom o svemu, a onda Suzani nije bilo dosta rasprave, pa je počela da prati Jovanu, te su nastavile da se raspravljaju.

- Ja sam otvorena maksimalno, možda ja imam ružno mišljenje o njoj, ali meni nije potreban Bora. Ako sam rekla Zorici, normalno je da ću ti postaviti pitanje. Najmanje mi pored svega što se desilo da se raspravljam sa tobom. Ne mogu da verujem da si ti došla i rekla nama da veruješ Bori! - govorila je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Adam

05.07.2019 09:00

Suzana je gadna žena. Tek sada se otvara.

Odgovori 12 0
Ljubica

06.07.2019 14:33

Suzana je veliki lazov, prevarant, manipulator i glumica. Isle smo u isto odeljenje, zena laze za godine, Vladu je jurila...