Stalo mi je do Slobe: Luna posle 9 meseci priznala da voli Radanovića!

Autor:

Zadruga

05.07.2019

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani mesecima je negirala da gaji osećanja prema dečku iz prethodnog rijalitija, Slobi Radanoviću koji ju je veoma povredio.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Konačno priznala... Luna i Marko raskinuli

Đoganijeva je danas tokom rasprave sa Markom Miljkovićem priznala da joj je i dalje stalo do Radanovića. Obzirom na to da je Miljković sumnjao da Luna i dalje voli Slobu predložio joj je raskid na šta je ona pristala, prvi put bez suza:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Svađali se satima...

- Svojim postupcima si mi se zgadio... Ti si sve radio samo da bi mi se zgadio i uspeo si u tome. Ne možeš tako da me spuštaš u društvu, ja ti nisam lutka. Ja mogu da pominjem svog bivšeg dečka jer je on mene povredio, nije tebe. Ti ne možeš da se šališ na taj račun, jer ja tvoje devojke nikada nisam pominjala u negativnom kontekstu - rekla je Luna u "Zadruzi".

- Kada sam pomenuo u negativnom kontekstu balvana ili balavandera Slobu, ti si mi rekla da je tebe on štitio u prošloj Zadruzi. Kako možeš tako nešto da kažeš?! - pitao je Marko.

- Povredio me, ali me štitio kroz celu sezonu! Niko nije mogao za mene da kaže ružnu reč - rekla je ona.

- Tvoje psihičko stanje posle "Zadruge 1" baš govori koliko te štitio! U "Zadruzi 1 "sam te više ja štitio nego što je on, napadajući njega! Povredio te, a štitio te?! - urlao je Marko.

RepublikaFoto: Republika
Luna i dalje gaji osećanja prema njemu... Sloba Radanović

- Poenta priče je da si ti pokazao po stoti put da me ne poštuješ, da me ne voliš... Ne možeš to da radiš, jer ja nisam niti tvoja klinka, niti keruša... Da sam se ja našalila na tvoj račun tako, ti bi meni ko zna šta uradio - rekla je Luna.

- Smejala si se dok su pominjali Enu Popov. Posle 5 meseci naše veze ti tog dečka nisi prebolela! Ja te volim i dalje, ali ću te preboleti! - urlao je Marko.

- Ja nikada nisam bila tvoj tip devojke, ni mentalno ni fizički, tebi je to samo tako odgovaralo u tom trenutku! Kad izađeš napolje, videćeš koliko si se ogrešio! - rekla je Luna.

- Ti si dobra devojka, ali imaš neke osobine koje meni ne odgovaraju - priznao je Marko.

- Ni meni tvoje ne odgovaraju. To što si odvratan, bezobrazan si, drzak... Imaš potrebu da se dokazuješ u društvu - rekla je Luna.

- To je meni samo dokazalo da je tebi još uvek stalo do njega - zaključio je Marko.

- Da, jeste stalo mi je, zato što si ti pokušao da me poniziš preko njega - odgovorila je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dani

05.07.2019 21:20

A Sloba je čeka. Neka čeka još malo. I Gastoz je čeka. I još nekoliko njih za letovanje.

Odgovori 27 5
Srđan

06.07.2019 09:24

Luna bi Slobu, Marka, Gastoza i sve ostale u svoj harem. Pa da bira.

Odgovori 14 3