Kija nikad iskrenija: Sprdam se sa Lunom, kao i cela nacija, ali nekad mi je bude žao!

Autor: Blic

Zadruga

06.07.2019

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobendica prve sezone Zadruge, Kija Kockar, imala je mnogo toga da kaže o finalistima druge sezone.

Foto: youtube.com/Novo jutro - Dea i Sarapa
Kija Kockar

Kija tvrdi da nema favorita u ovoj sezoni, a potom istakla da su se svi oni koji su bili prošle godine sa njom u rijalitiju dodatno izblamirali.

- Niko ne zaslužuje pobedu, kao što su neki prošle godine otišli sa kolima na osnovu svoje sramote. Tako će biti i sada. Pobeda ništa ne znači ako je zaista ne zaslužiš - rekla je Kija i dodala da je prva sezona ipak upečatljiva i da je nijedna druga neće prevazići.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- U prvoj se desilo nešto neverovatno loše, a drugo, tu sam ja učestovala i privukla publiku koja taj format nije gledala baš iz razloga jer ni ja nisam iz tog sveta i konačno su imali nekog normalnog a ne ološe, neradnike, prostitutke - rekla je Kija, a na pitanje da li će nakon Luninog izlaska popiti kafu sa njom i udeliti joj neki savet, rekla je:

- Ne zanima me kao onda kada sam bila unutra i kad sam morala da se borim. Sada je ona za mene sprdnja. Mislim i za celu naciju. Prestalo je da me pogađa lično, gledam je kao klovna. Nekad mi bude i žao. Zaslužila je svaku paru u ovoj sezoni - izričita je bila Kockareva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Zorica

06.07.2019 13:46

Sve švalerke su za sprdanje.

Odgovori 40 4
RadišaG

07.07.2019 08:22

@Zorica - Lune me nikada ne može biti žao. Uništila jedan srpski brak. To je odjeknulo u celoj Srbiji i Balkanu. Sramota do neba.

Odgovori 15 8
Blucanka

06.07.2019 14:07

Koja je razlika izmedju tvoje mame i Lune? Ubise te kompleksi i sujeta. Sprdas se ti sama sa sobom zato i jesi sama tj. ni jednog muskarca ne mozes da zadrzis. Nemoj da ptopustat terapiju. Pozdrav za Andriju, Stefana, Filipa, Vuka i druge

Odgovori 17 40
Ruska

06.07.2019 15:44

@Blucanka - Idi malo 432 -432 aaa , prijace ti ... hahahaha ! Mukice .

Odgovori 26 4