Suzana Perović konačno progovorila o detaljima veze s Mikijem, pa otkrila zbog čega još želi da ga vidi!

Autor:

Zadruga

06.07.2019

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost je žestoko osudila Suzanu Perović kada je pre izvesnog vremena doživela nasilje od strane Mikija Đuričića svog emotivnog partnera, a potom izjavila da želi da razgovara s njim.

RepublikaFoto: Prntscrin
Suzana Perović objasnila zbog čega je plakala i želela da vidi Mikija nakon šamara

Suzana je sada, prvi put posle šamara koji je dobila od Mikija, u emisiji "Magazin In" otkrila zbog čega je plakala i želela da razgovara sa Đuričićem.

RepublikaFoto: Prntscrin
Suparnice jedna pored druge... Suzana i Nadežda

- Plakala sam zato što me je povredio sam taj čin. U životu mi se to nije desilo, nisam ni slutila da tako nešto može da mi se desi, pogotovo ne od čoveka koji je od mene napravio boginju, od čoveka koji mi je zvezde sa neba skidao... Na kraju je pustio da mi sa neba padne na glavu, da me potpuno potopi. Plakala sam jer je srušio sve zajedničke snove. Plakala sam jer sam shvatila da je to kraj - oprostiću to kao čovek, ali to više nikada ne može da bude kao što je bilo niti će biti. Desilo mi se posle toliko godina nešto najlepše, to je je ljubav, a posle toga mi se dešava nešto najgore, to je horor. Emocije su mi se pomešale, ja sam i dan danas u nekoj konfuziji - ispričala je Suzana, koja se i danas pita šta se to Mikiju desilo, da se odlučio na takav monstruozan korak.

- Ako je neko otišao, pa se u onakvom stanju vratio zbog mene, došao zbog mene, da li je moguće da se desilo nešto, da je kvrcnulo nešto u njegovoj glavi, da je on ženu svog života pored koje je on planirao da ostari... Tako nešto da joj uradi. I, kako da ne plačem?!

RepublikaFoto: Prntscrin
Ni sada nije mogla da zaustavi suze... Suzana Perović

Sanju je, takođe, interesovalo šta je to zavolela kod Mikija.

- Mi smo dosta slični, imamo karakterne osobine neke slične. Verovala sam mu, prijao mi je... Toliko je pažljiv, toliko je nežan, sve naj, naj, naj... Imali smo mnogo zajedničkih tema, mnogo zajedničkih priča i kad shvatiš da si našao nekog ko je u 95 odsto stvari isti kao ti, i sve ti se u trenutku sruši, pa kako da ne plačeš, Sanja?! - ponavljala je Perovićka.

Nešto što je privuklo ogromnu pažnju javnosti jeste i snimak intimnog čina Suzane i Mikija, koji su mesecima unazad demantovali da je do istog došlo. Ona je istakla da je osećala stid i sram kada je pušten snimak koji je javno razotkrio sve njene laži.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Zbog nasilja nad Suzanom i Nadeždom, Đuričić osuđen na godinu dana kućnog pritvora...

- Jeste me je bilo sramota, osećala sam se poniženo, jadno, bedno... - priznala je Perovićka, koja je na samom kraju gledaocima stavila do znanja da nije mogla ni da nasluti da će doživeti ono što je doživela.

- Ovako nešto u životu nisam mogla da pretpostavim da će da mi se desi - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Danilo

06.07.2019 16:49

A kako će da razgovara sa njim? Da li u istom položaju kao što smo gledali: ona stoji a on iza nje nešto pokušava.

Odgovori 19 0
Rada

06.07.2019 22:20

Može da se čuje telefonom, ako baš mora.