SKAMENILA SE OD ŠOKA: Čim je izašla iz rijalitija Subotićevoj saopštili da je bačena bomba u kući u kojoj je bila njena ćerka!

Autor: Alo

Zadruga

07.07.2019

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić osvojila je visoko četvrto mesto u finalu "Zadruge". Ona je jedna od najkontroverznijih učesnica, a mnogi zadrugari su joj predviđali pobedu zato što su smatrali da je to zaslužila nakon što ju je David Dragojević prevario.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić...

Po izlasku, Aleksandra je otkrila da je očekivala bolji plasman, da je David Dragojević za nju prošlost i da se sigurno neće pomiriti sa njim. U jednom momentu tokom intervjua novinari su joj saopštili da je bačena bomba u kući gde je boravila njena ćerka Magdalena u Boleču, a ona je nakon te izjave bila vidno uplašena.

- Moja ćerka se nalazi u stanu u Novom Sadu, jer tamo ide u vrtić, a u Boleč ide s vremena na vreme jer je žena koja je čuva iz Bolača, ona ne boravi tamo, ona boravi u Novom Sadu. Možda se u tom trenutku nalazila tamo, ne može da se kaže da živi tu, ona živi u Novom Sadu. A ne znam da su bačene bombe i ne znam šta se dešava, iskreno u šoku sam, ni ja ni moje dete sa tim nemamo nikakve veze, niti znam ko može tamo da ima veze sa bilo čim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading