(VIDEO) OVO NIGDE NIJE PRIKAZANO: Anabela odlepila kad je videla da je Luna prišla Marku, pa napustila studio: Ajde, u p*čku materinu više!

Autor: Pink.rs

Zadruga

07.07.2019

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko finale "Zadruge 2", koje se završilo u toku noći, obeležilo je nekoliko skandala, među kojima je veliku pažnju privuklo dramatično napuštanje studija majke Lune Đogani, Anabele Atijas.

RepublikaFoto: Prntscrin
Anabela Atijas...

Iznenađenje večeri svakako je bila situacija u kojoj su, u samoj završnici finala "Zadruge 2", ostali bivši ljubavni par Luna Đogani i Marko Miljković, a veliku pobedu odnela je Luna. 

Nakon što je trećeplasirana superfinalistkinja Stanija Dobrojević napustila Rajsko ostrvo, bivši emotivni partneri ostali su potpuno sami.

Đoganijeva nije mogla da izdrži, pa je odmah prišla Marku i pokrenula emotivan razgovor. 

RepublikaFoto: Prntscrin
Marko i Luna...

Kako se Luna sve vreme tokom razgovora gušila u suzama, ovi potresni kadrovi teško su pali njenoj mami, Anabeli Atijas, koja je demonstrativno napustila studio "Zadruge". 

- Ne mogu, bre, ovo više da gledam! 'Ajde, u p*čku materinu više! - vrištala je Anabela, nakon čega je izjurila iz studija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Duško

07.07.2019 11:59

Besna zašto mu Luna je prišla, jer je Anabela naredila da mu ne prilazi i ne miri se sa njim.

Odgovori 21 0
Jela

07.07.2019 12:10

Ljubomora.

Odgovori 20 0
Dolores

07.07.2019 20:10

Dama... Ali malo sutra...

Ljubica

07.07.2019 20:34

Luna je hvatala zadnju pansu