Izblamirala se: Zadrugarki pukla haljina na guzi, svi se smejali!

Autor:

Zadruga

09.07.2019

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković najveće je iznenađenje "Zadruge 2" budući da je ušla kao potpuno anonimna devjka, i da je bila peta u superfinalu najpopularnijeg rijalitija u regionu.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Briga je što joj se pocepala haljina... Maja Marinković

Marinkovićeva je sinoć došla na žurku povodom završetka "Zadruge ", ali je u samom startu doživela neprijatnost.

Foto: e-stock/M.RODIĆ
Primetila da joj je pukla tolaeta...

Naime, Maji se pocepala haljina koja je već ionako više otkriva nego što sakriva pa joj se videla guza.Ipak, njoj to nije pokvarilo ugođaj, a zadrugarka je nastavila da se provodi do ranih jutarnjih časova.

Maja je sinoć otkrila i to da joj majka nije čestitala na dobrom plasmanu u "Zadruzi 2":

- Majka mi nije čestitala. Znate da ja već godinama nemam nikakav kontakt sa svojom majkom. Nisam očekivala ni da mi čestita, ali to ne govori o meni - otvorila je dušu Maja.

Maja iza sebe ima tešku životnu priču, a kako je jednom prilikom ispričala u rijalitiju, njenog brata su po rođenju ukrali, dok je sa majkom godinama u lošim odnosima. Odgajio ju je otac, koji joj je najveća podrška.

Foto: e-stock/M.RODIĆ
Ionako joj se sve videlo...

Maja je ispričala i da za sada nije čula negativne komentare na račun intimnih odnosa koje je sa Markom Miljkovićem imala na samom početku "Zadruge 2".

- Ovo je fenomenalno, srce mi je puno. Nisam očekivala da ću doći do ovog mesta. Uglavnom mi na ulici prilaze devojke koje mi kažu da sam bila fina, dobra i iskrena. Niko mi nije zamerio odnose sa Markom Miljkovićem. Mislim da mi je obraz čist. Najvažnije mi je šta kaže moj otac - izjavila je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

09.07.2019 09:31

Maja se ugojila u Zadruzi.

Odgovori 11 0