Koraćevoj onemogućeno da iskoristi nagradu koju je dobila od Pinka!

Autor:

Zadruga

10.07.2019

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Superfinalistkinja "Zadruge 2" Ana Korać nije dospela među Top 5 zadrugara u finalnoj večeri već je ispala kao desetoplasirana.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Ana Korać...

Ona je kao utešnu nagradu dobila luksuzno putovanje u Crnu Goru, na koje Koraćeva neći moći da ode s obzirom na to da joj je prošlog leta zabranjen ulaz u ovu zemlju.

Kako joj ne bi propala vredna nagrada, a pošto se nakon rijalitija preselila kod Davidove majke u Veternik, može eventualno nju da pošalje da uživa na moru, dok se ona sa svojim dečkom opušta u njihovom porodičnom domu. 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ana i David...

Podsećanja radi, kada se Ana Korać krajem jula prošle godine uputila redovnom linijom iz Beograda za Podgoricu sa aerodroma Nikola Tesla, nakon što je sletela u Crnu Goru, prilikom pasoške kontrole, policijski službenici su joj saopštili da joj je zabranjen ulazak u njihovu zemlju.

Mladoj Ivanjičanki nije bilo dozvoljeno da pređe u susednu zemlju pod navodima da predstavlja "rizičnu osobu za Crnu Goru".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sava

10.07.2019 16:16

Pustiće je u Crnu Goru jer je nagrada u pitanju.

Odgovori 26 2
Cobe

10.07.2019 17:52

@Sava - Kakva šala. Malo crna šala.