Popularna pevačica ulazi u "Zadrugu 3": Tražila poseban apartman, teretanu i 75.000 evra!

Autor: Kurir

Zadruga

11.07.2019

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti program "Zadruga 2" tek što je završen, a već su se pojavile informacije o ulasku velikih zvezda u "Zadrugu 3".

Foto: pink.rs
Dve poznate pevačice ulaze u "Zadrugu 3"...

Kako je i sam vlasnik televizije "Pink", Željko Mitrović, najavio u treću sezonu najpopularnijeg rijaliti programa ikada ući će neke ozbiljne zvezde.

RepublikaFoto: Promo foto
Stže u "Zadrugu 3"... Dara Bubamara

Međtuim, ime koje se spomninje je šokantno, a reč je o popularnoj folk pevačici Dari Bubamari.

Osim Dare, sa produkcijom pregovara i Katarina Živković pobednica treće sezone rijaliti programa "Farma".  A obe pevačice imaju ozbiljne uslove pod kojima bi ušle u rijaliti i izvor blizak Dari Bubamari tvrdi:

- Ako se dogovori sa Pinkom, Dara će definitivno biti najveća zvezda treće sezone. Ona uveliko pregovara sa produkcijom i tražila je da u okviru velelepnog imanja u Šimanovcima ima apartman, jer ne želi da deli spavaću sobu sa ostalim učesnicima - priča izvor i dodaje da je Bubamara zahtevala i da u "Zadruzi" može da spava koliko hoće.

RepublikaFoto: e-stock/D. STANOJEVIĆ
Hoće apartman i da je ne bude pre podneva... Bubamara

- Ona ne može da ustaje rano, pošto ima skroz drugačiji bioritam. Navikla je da zaspi u zoru i kasno se budi. Zato insistira da je kamera snima tek posle podne, kada se probudi naspavana i raspoložena.

Takođe, folkerki je veoma važno i da za vreme koje provede u rijalitiju ne zapusti telo.

- Dara u poslednje vreme redovno vežba, pa joj je bitno da joj obezbede teretanu u kojoj će da održava kondiciju. Nikako ne bi volela da se ponovo ugoji, jer zna koliko je napora uložila da se steše i da bude u top-formi.

Bubamara bi u apartmanu u Šimanovcima provela mesec dana i za to bi bila bogato nagrađena.

- U "Zadruzi" bi ostala samo jedan mesec, jer ona dosta novca uzima na tezgama, a radi i po tri dana nedeljno. Za tih 30 dana iz rijalitija bi izašla bogatija za čak 75.000 evra - otkriva izvor.

RepublikaFoto: Promo foto
Kaća ima drugačije zahteve...

S druge strane, Kaća Živković ima neke druge uslove, iako je svojevremeno govorila da nikada više ne bi ušla u rijaliti:

- Kaća je više puta govorila da nikada ponovo ne bi ušla u rijaliti, ali joj se koncept "Zadruge" dopao, pa je pristala da ode na pregovore. S obzirom na to da je već bila pobednik "Farme", ljudi iz produkcije veruju da će imati jaku glasačku mašineriju za finale - ističe izvor i dodaje da je za razliku od Bubamare, Živkovićeva imala skromnije zahteve.

- Tražila je da joj redovno dolazi njen frizer, kao i da uvek ima na raspolaganju usluge manikira, pedikira i kozmetičara. Veruje da lako može da osvoji "duplu krunu", ali mora još malo da razmisli, jer je nedavno objavila nove pesme i ima mnogo zakazanih nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vladica

11.07.2019 18:51

Ako će da spava koliko hoće neće ni učestvovati u radu Zadruge.

Odgovori 22 0
Danilo

11.07.2019 20:09

Možda joj treba i poseban bazen? I lift.

Odgovori 17 0
Vlado

12.07.2019 10:38

Najbolje da sedi kod svoje kuće pa da u Zadrugu dolazi kao na posao.