Luna vodi Marka u Egipat, al' da Anabela ne sazna!

Autor: Alo.rs

Zadruga

11.07.2019

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković raskinuli su vezu samo jedan dan pre završetka rijaltija "Zadruga 2", ali izgleda da nisu rasčistili sa svojim emocijama.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
Majka će joj poludeti... Marko i Luna

I dok je Marko otvoreno rekao da voli Lunu, Đoganijeva je zbog njegovog postupka dan pred finale bila veoma ljuta. Međutim, izgleda da su se nakon zajedničkog gostovanja kod Ognjena Amidžića među njima neke stvari sredile. 

Naime, Luna je kao prvoplasirana od produkcije dobila putovanje u Egipat za dve osobe. Iako su svi pomislili da će povesti mamu, sestru ili drugaricu, Luna je rešila da otputuje sa bivšim-budućim dečkom Markom Miljkovićem, a da za to niko ne sazna, posebno ne majka Anabela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Magazin In
Neće da čuje za Miljkovića... Luna, Marko i Anabela

Prijateljima i roditeljima je rekla da će putovati sama kako bi sredila misli i odmorila se od svega. Međutim, to nije istina.

- Luna je odmah pitala predstavnike produkcije, ali i turističke agencije da li je moguće da povede Miljkovića, ali da oni to nikome ne otkriju - ispričao je izvor upoznat sa celom pričom i dodao da je blogerka zahtevala da na putovanje krene krajem ovog meseca.

- Ona je u toku jučerašnjeg dana otputovala u Makedoniju na snimanje svoje nove pesme. Nakon toga se vraća u Beograd, gde će se sa Miljkovićem videti i razgovarati o svemu što se među njima dešavalo, a ostalo je nedorečeno. Budući da se nada da će među njima nakon tog razgovora ponovo biti sve u najboljem redu i da će obnoviti romansu, planira da krajem jula sa njim otputuje na jednonedeljno romantično putovanje u Hurgadu - kaže dobro obavešteni izvor.

Kako kaže, mami još ne planira da kaže za to jer Anabela za Marka ne želi ni da čuje.

- Luni je osim pomirenja sa Markom važno i da dobije maminu podršku, ali to za sada teško ide. Anabela ne želi da njena ćerka bude u vezi sa di-džejom iz Brusa jer smatra da je pored njega nesrećna. Krivi ga za Lunine nervne slomove u „Zadruzi“ i smeta joj razlika u godinama između njih - priča dobro obavešteni izvor. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagiju će možda i da kažu...

Budući da je Lunin otac Gagi Đogani na Markovoj strani i da je sve vreme podržavao tu ljubav tokom trajanja rijalitija, postoji šansa da će njemu reći za svoj tajni plan. Trenutno, jedino on podržava Lunu u nameri da se sa Miljkovićem pomiri. Što se Anabele tiče, kako nam je rekao izvor dobro upućen u porodične prilike te porodice, pitanje je šta će biti i da li će i kada prihvatiti činjenicu da se Luna i Marko, uprkos svemu, i dalje vole. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Susan

11.07.2019 21:02

Majka Anabela joj kreira život bez da se dogovori sa njom. Ali sve više je kanali.

Odgovori 34 0
Zorka

12.07.2019 08:45

Anabela je pročitala ovo. Šta će biti sada?

Odgovori 25 0
Ja

12.07.2019 13:13

Navikla Lundara da placa i moli za ljubav,tako ce biti i ovog puta!

Odgovori 17 0