Žestoka svađa Kije i Lune: Đoganijevoj prekipelo pa odgovorila Kockarovoj!

Autor: pink.rs

Zadruga

12.07.2019

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentari Kije Kockar na račun pobede u "Zadruzi 2" Lune Đogani, iznervirale su blogerku koja je rešila da ovoga puta ne ostane dužna.

Foto: printscreen/TVPink
Ponovo u klinču... Luna i Kija

Kijin komentar koji je iznela nakon Lunine pobede, a u kom je istakla da je Luna "sprdnja", bile su okidač da Đoganijeva odgovori:

- Iskreno, imala sam sinoć nastup van Srbije, sad sam upalila telefon i videla da je pobedila. Kao što sam nekad rekla - sramota Srbije! Ali postala je sprdnja i, eto, sa prošlogodišnjih 22 odsto stvorilo se ili još 8 odsto ili su se ovih 22% od prošle godine zaista potrudili. Šalu na stranu, Luna do pobede. Sinoć smo svi navijali za nju. Svaku paru je zaslužila (smeh) - rekla je Kija.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
A nekad se nisu toliko mrzele... Kija i Luna

Ovoga puta Lunu je Kijina izjava iznervirala pa je svojoj suparnici poručila:

- Pa slali su mi. Nemam šta tu da ja poručim, nego samo se pitam dokle će više da se bavi mnome?! Prošlo je godinu dana i da li je moguće da ona i dalje razmišlja o meni?! Ja stvarno o njoj ne razmišljam. Mislim da treba da izbegava teme koje su vezane za mene i treba da vodi svoj život - rekla je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlado

12.07.2019 10:36

Luna pominjala Kiju celo vreme u Zadruzi 1 i 2. Kiju pominje i kopira. Sve što radi Kija hoće i ona. Kopira i Anastaziju. Hoće da snimi pesmu istu kao Anastazijina. Prateći vokali da budu isti itd. Luna plagijator.

Odgovori 28 5