Slomila se: Ana plakala dok ju je vređala Davidova majka!

Autor:

Zadruga

13.07.2019

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je David pričao o svojoj porodici, pušten je prilog o situacijama iz Bele kuće kada Koraćeva i Dragojević nisu imali podršku njegove majke Biljane Dragojević. Ana je u jednom trenutku počela da plače, a David je prišao da je uteši.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

- Kad se setim kroz šta smo sve prošli... Taj poziv, meni je to odvratno. Moja mama se razbolela, baš su joj teško pale i te uvrede i ti natpisi i kada je morala da sluša moje svađe. Kada mi je bilo teško, ja sam se i folirala da mi je sjajno. Kroz pakao smo prošli, ali izborili smo se - rekla je Ana, pa otkrila da li bi živela u Davidovoj porodičnoj kući.

- Ja te ružne klipove neću da gledam, samo hoću da živim sa njim i da budemo sami. Odgovara mi da budemo sami u stanu - dodala je Koraćeva. David je zatim odgovorio na pitanje šta bi uradio da je morao da bira između Ane i svoje majke.

- Ja Anu nikad ne bih ostavio, ali sa roditeljima ću imati komunikaciju. Neću ja živeti sa mamom, nego sa svojom devojkom - rekao je David, pa odbio da priča o odnosu sa bratom još jednom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

13.07.2019 14:13

Davidova majka se ponašala kao da je omadjijana od Aleksandre.

Odgovori 11 1
Duško

13.07.2019 15:51

Svaka devojka bi zaplakala.

Odgovori 12 1