Majka mi se javila posle 6 godina: Maja ispričala potresnu priču, i otkrila da li joj je oprostila!

Autor:

Zadruga

14.07.2019

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica Maja Marinković osvojila je peto mesto u "Zadruzi 2" i obzirom na to da je javnosti pre ulaska u rijaliti bila potpuno nepoznata bila je prezadovoljna plasmanom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Priznala da ju je majka zvala... Maja Marinković

A ono što je posebno dirnulo njene glasače jeste činjenica da ju je odgajio samo otac, dok ju je majka napustila kada je imala samo 16 meseci. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja progovorila o najemotivnijem trenutku...

Naime, kako se navodilo, njenoj majci su ukrali najstarijeg sina kojeg je rodila. Zatim, imala je dva spontana pobačaja, nakon čega je rodila Maju. 

Međutim, u toku sinoćnje emisije, voditelj Milan Milošević pitao je Maju o njenoj majci, a bivša zadrugarka otkrila je da se čula s njom upravo juče:

- Ja kažem: 'Halo', ona kaže: 'Ovde ona najgora, tvoja majka'. U trenutku sam se izgubila i baš sam bila zbunjena, to me je dotuklo. Otišla sam u sobu, nisam htela da pričam pred tatom i dekom. Bilo mi je jako teško...- priznala je ona u emisiji "Narod pita", pa nastavila: 

RepublikaFoto: instagram.com/takitadza
Maja sa ocem koji ju je odgajio...

- To najgora, mislila je zbog celokupne naše priče. Želela je da se vidi sa mnom i da obavimo taj razgovor, kao majka i ćerka, posle toliko godina. Komentarisale smo moje učešće u "Zadruzi", rekla mi je da sam se pokazala kao kulturna devojka, zamerila mi je te momente s Markom, ali dobro - ispričala je Maja. 

Nakon ove priče, Milan ju je pitao da li će majci dati drugu šansu:

- Pa nije druga, biće ovo možda i treća, četvrta... Dešavalo se da kada sam imala 12 godina, prekinule smo svaki kontakt, jer je imala neku svađu sa mojim ocem i nismo se čule do moje sedamnaeste, osamnaeste godine. Onda smo se ponovo pomirile, pa se evo opet nismo čule 6 godina. Pozdravljam je ovim putem i videću se sa njom, daću joj još jednu šansu - zaključila je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rudi

14.07.2019 11:09

Treba dati šansu. Ipak jedna je majka.

Odgovori 17 0
Vojvoda

14.07.2019 12:56

Obe su krive zato što se ne javljaju jedna drugoj.