Saznalo se da je Maja bila s Rastom, a onda je ona otkrila tajnu Ane i Davida!

Autor:

Zadruga

14.07.2019

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković sinoć je bila gost emisije "Zadruga 2- Narod pita" sa Stanijom Dobrojević, Marijanom Zonjić i Markom Markovićem, i tom prilikom otkrile su se mnoge tajne iz nedavno završenog rijaliti programa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković negirala vezu sa Rastom, a onda progovorila o Ani i Davidu

Jedna od gledateljki se uključila u program i optužila Staniju da je sakrila da je Maja imala odnos sa oženjenim muškarcem, i to ni manje ni više, već sa reperom Stefanom Đurićem Rastom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija, navodno ništa nije znala...

- To nije tačno, ona je šapnula, ta reč nije da je bio oženjen, nego da je bio u zatvoru - odgovorila je Stanija.

- Izašlo je na jednom portalu da je bila sa Rastom - nastavila je gledateljka.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Uvučen u "Zadrugu 2"... Rasta

- Da je meni rekla to, ja bih joj sigurno prebacila u najvećim svađama - nadovezala se Stanija.

- Dobro veče, poštovana gospođo. To je laž, ja nikada nisam bila sa oženjenim muškarcem. Rekla sam da sam bila sa čovekom koji je bio u zatvoru. Što se tiče toga, nisam mogla to nikada da izgovorim, jer bih lagala. Nikada nisam bila sa oženjenim muškarcem, to je uloga nekih drugih devojaka u Beloj kući. Što se tiče Raste, pozdrav za njega. Ja sam snimala spot za Rastu, tu je bila njegova bivša devojka Vida, koja je bila sa njim pre Ane. Demantujem to, nikada zaista nisam imala ništa sa njim - bila je jasna Maja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja sve priznala...

A osim ovog šokantnog momenta u emisiji, dogodio se još jedan kada je Stanija naterala Maju da prizna da je David često gledao u nju:

- Bila je situacija kada je David gledao Maju. Je l' smeš da kažeš sada istinu? Je l' David na žurki više gledao tebe, nego mene? Da ili  ne? - pitala je Stanija.

Maja je priznala da je Dragojević gledao u nju više nego u njegovu bivšu Aleksandru i sadašnju devojku Anu Korać.

- To jeste bilo tako. To smo ona i ja u garderoberu komentarisale. Nikada nisam htela da se mešam u njihovu priču, mene to ne zanima. Gledao je i Staniju, ali u mene više... Dovoljna mi je priča sa Markom, još mi je samo Dvaid falio - rekla je Maja i dodala:

- On je bivši dečko moje jako dobre drugarice, ne bih ga nikad tako gledala. Ne bih pokušala apsolutno ništa sa njim, iz poštovanja prema Aleksandri, nikada! - objasnila je Marinkovićeva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
David je malo šarao pogledom, ali ne po Ani...

Maja nije pratila emisijiu u kojoj su gosti bili Ana i David, ali joj je njen otac preneo svoje mišljenje.

- Taki je rekao da se vidi da su dosta situacija slagali, ali njega to ne znaima, on komentariše samo mene. Opet kažem, meni Ana ništa nije uradila, ona nema zlobu u sebi. Ono što sam iznela, da su ona i Mina živele zajedno, to je sve istina - rekla je Maja i otkrila svoje prognoze o Dragojeviću i Koraćevoj.

- Da li je prava ljubav između Ane i Davida vreme će da pokaže, ali mislim da je ispao loš prema Aleksandri i da je lagao - objasnila je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zorica

14.07.2019 14:17

Neće Maja oženjene. Nikako.