(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) Draganu Mitar suprug zlostavljao: Šutirao me je u stomak kad sam se porodila!

Autor:

Zadruga

15.07.2019

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ekskluzivnih fotografija koje je objavio Srpski telegraf i Republika.rs, bivša članica grupe "Models" Dragana Mitar gostovala je u emisiji "Narod pita" u kojoj je, kroz suze, javno govorila o zlostavljanju koje trpi od svog bivšeg supruga.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Plakala u emisiji... Dragana Mitar

Bivša zadrugarka u suzama je pričala o 10. junu, kada su imali raspravu u stanu, pričali su o prošlosti i došlo je do izgovaranja pogrdnih reči i nasilničkog ponašanja.

Foto: Republika.rs
Po telu imala povrede... Dragana Mitar

- Njegov predlog je bio da dete viđam 3 sata svake srede. Ja mislim da je to njegova mržnja. Mislim da je on otac monstrum ako želi da dete odvoji od majke. Dranje, urlanje, mi smo se razdvojili u dva stana, ali on je i dalje dolazio kod mene. Da me maltretira psihički, ekonomski, nema potrebe, zašto bih ja bila na ulici, a on da meni glumi neku moć? - kroz suze je govorila bivša modelsica.

Foto: Republika.rs
A po licu crvenilo...

- Smučilo mi se više da ćutim. Sedam godina sam trpela, ja sam podnela krivičnu prijavu. To su neke poruke od prošle godine, mene je on psihički ubijao, sve što budem imala sa njim rešavaću preko suda, najbolje. Ja sam njega javno tužila za pretnje, ja imam poziv Socijalne službe. Desilo se to što se desilo, ja želim da se zahvalim brzoj reakciji nadležnih službi na svemu i ne želim sada još da govorim o tome. Sve je bilo super, otišli smo na more, ali ja ne znam šta se desilo sa njim. Neću da pričam ružno o njemu, otac je Jovanov, ali što se mene i njega tiče, naša priča je završena - pričala je Dragana koja je iznela i neke veoma strašne detalje iz života sa bivšim suprugom Sinišom Dragutinovićem:

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Dragana sa bivšim suprugom Sinišom Dragutinovićem

- Maltretiranje je počelo još mnogo ranije. Malo nakon mog porođaja 2015. godine me je šutnuo u stomak i tada sam tražila pomoć, ali sam se povukla u strahu da ne ostanem sa detetom na ulici. On mene vređa i maltretira pred detetom! Ja to više ne mogu da trpim. Svakakve stvari su mi padale na pamet da uradim sa sobom zbog tog monstruma, čak i da se ubijem, ali to je neodgovorno prema detetu. Dete je najvažnije - ispričala je Dragana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Trpela strašno zlostavljanje...

- Trpela sam i izbacivanje iz stana i bacanje stvari. Poslednji put kada sam ga prijavila bila je situacija takva da sam se za život uplašila. Lupao mi je na vrata od kupatila, hteo da ih razvali i udario farmerkama jer je mislio da od toga ne ostaju modrice - dodala je Dragana.

- O uvredama kao što su: "prostitutko", "ku*vo", "ološu", "marš napolje iz stana", "umrećeš gladna bez mene" ne želim ni da govorim. Za sve ću da dostavim dokaze, samo se nadam da će moje dete iz ovoga izaći bez trauma, to mi je najbitnije. Poslednji put mi je pretio da će me baciti sa šestog sprata zajedno sa jednim drugom koji zna za probleme sa Sinišom - završava u suzama Dragana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zorica

15.07.2019 09:11

Neće da se zaposli i radi, neće da bude domaćica, hoče da skita, pije, švaleriše se po kafanama i splavovima. Takvu ženu ne želim nikome. Ali sam protiv nasilja.

Odgovori 18 2