Marko i Stanija su pacovi samo gledaju svoj interes: Lepi Mića otkrio sve tajne zadrugara!

Autor:

Zadruga

16.07.2019

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik druge sezone rijalitija "Zadruga" Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića bio je jedan od takmičara koji je smislom za humor redovno unosio smeh i dobru atmosferu dok je boravio na imanju u Šimanovcima, te je opet pokazao da se odlično snalazi u ovom TV formatu.

RepublikaFoto: pink.rs
Lepi Mića

Pevač je ekskluzivno za Rijaliti po izlasku iz "Zadruge" progovorio o takmičarima, a posebno se zaustavio na Staniji Dobrojević i drugoplasiranom Marku Miljkoviću, za koje kaže da su pacovi koji su samo nastojali da izvuku neku korist i nisu birali sredstva da ostvare ciljeve.

- Stanija i Marko su me najviše razočarali kao osobe u rijalitiju zato što sam do detalja video kakvi su. Oni su igrali prljavu igru i gledali su da iz svega izvuku samo korist. Marko je koristio Lunu, a Stanija je klasična folirantkinja, koja je samo gledala sebe. Marko je bio sa Lunom i na početku je sve to nekako teklo, ali je kasnije bilo evidentno da on tu samo hoće da se probije do finala, i to je to. On trenutka kada je Stanija shvatila da Vladimir Tomović nema nameru da joj se obraća jer ga ona više ne interesuje, sujeta joj je proradila, pa je onda u Marku Markoviću pronašla utehu. To je sve gluma, nema tu ni trunke realnosti. Trebalo bi njih dvoje da naprave svadbu. Greška je što se nisu smuvali. Oboje su podmukli.

 Miljković je koristio Lunu zbog para, a Dobrojevićka samo misli na sebe. Njih dvoje treba da naprave svadbu, greška je što se nisu smuvali, rekao je pevač

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Mića je očekivao Luninu pobedu

Da li si očekivao da će Luna da pobedi?

- Pa to je bilo jasno kao dan! Ona je od svih nas na kraju imala najviše glasova. Imala je priču.

 A da li si očekivao da će Marko s njom da raskine pre finala?

- Ona je teška za njega i on je težak za nju. Nije me to čudilo ni najmanje. Ne znam da li će da završe opet zajedno, ali ja svakako Luni želim sve najbolje u životu, nemam ništa protiv nje.

Misliš li da je Ana Korać stvarno zaljubljena u Davida Dragojevića?

- Mislim da jeste! Ona je odlepila za njim! Nikada je nisam video takvu. Kad joj se obratiš, ona deluje potpuno odsutno i kao da ne čuje šta je pitaš. Mislim da se stvarno zaljubila u njega. Stalno prati gde je i s kim i zove ga po ceo dan.

Miroslav: Lazar je zaljubljen u Davida, to se vidi iz aviona. Poludi svaki put kad se s njim posvađa

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic/instagram.com/marko.miljkovic
Staniju i Marka smatra interesčijama...

A Lazar Jeremić? Da li je i on zaljubljen u Davida, kao što se priča?

- Mislim da jeste. To sam primetio kada su se jednom prilikom posvađali njih dvojica. Imam utisak da je Lazaru lakše da ga neko isprebija ili puca u njega nego da se posvađa sa Davidom. Mislim da je Lazar biseksualac i da je lud za Davidom. On zna da je ovaj sa Anom, ali kakve to veze ima.

Kako je moguće da se David tako lako odljubi od Aleksandre i zalepi za Anu?

- Pa iz toga se jasno vidi da je to samo deo njegove taktike. On je čovek koji sve radi zarad novca i koristi. Kakva crna ljubav.

Da li je Aleksandra Subotić zasluženo četvrtoplasirana?

- Jeste. Mislim da je trebalo još više da bude pozicionirana. Ona je pretrpela veliki haos i od porodice i od Davida u rijalitiju. On ju je ostavio, a da ne pominjem svađe sa ocem i majkom. Trebalo bi da bude bar druga.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Mića je otkrio da je Lazar zaljubljen u Davida...

Brendon je najaljkaviji učesnik "Zadruge", čarape su mu se skamenile od prljavštine

Kakvo mišljenje imaš o Nadeždi?

- Nadežda je dobra devojka, ona nije loš čovek, ali definitivno nije u vinklu. Mnogo voli da laže, to se vidi iz aviona. Ona je iskrena samo kad kaže da voli seks. Je*e se sa kim stigne, pa sećate se da je rekla da se je*e zbog sebe, a ne zbog drugih. Šta dalje da pričamo.

Bio si dobar sa Suzanom Perović, pa ste se udaljili? Zašto?

- Ona me je mnogo razočarala i ne bih je puno komentarisao!

Miki ju je udario, a ona ga juri i hoće da mu se vrati? Zbog čega je to tako?

- Oni najbolje znaju šta se sve tu među njima dešava. Žao mi je što se desilo to što se desilo, ali eto. Sa Mikijem sam privatno jako dobar i neću da ga osuđujem. Naravno, ne opravdavam to što ju je uradio, to je nedopustivo.

Je l' ti je drago što se Ljuba pomirila sa ćerkom Aleksandrom na kraju?

- Svakako da jeste. Živela ljubav! Pa to joj je dete, naravno da je odlično što su ponovo tu jedna za drugu, ma šta god da im se dešavalo u prošlosti.

Foto: E-stock/D. STANOJEVIĆ

Mića: Miki je uvek agresivan!

Rijaliti-učesnik je prokomentarisao i to što je Miki Đuričić u više navrata ispoljio veliko nasilje pred kamerama, pa je rekao da ga dobro poznaje privatno i objasnio da je Miki neko ko ima kratak fitilj i da je prirodno agresivan.

- Ne mislim da je Miki iz čista mira udario Suzani šamarčinu, ali svakako da to ne opravdavam. Verovatno ga je nečim isprovocirala. Svakako znam da on inače tako reaguje. Ima kratak fitilj i često ume fizički da se obračuna sa nekim ko ga iznervira. On mi je dobar drug i ne mogu da kažem ništa ružno za njega svakako - rekao je takmičar.

Kakvo je tebi ovoga puta bilo iskustvo kad je u pitanju učešće u "Zadruzi 2"?

- Nije meni rijaliti test. Vrlo dobro znam šta hoću kad uđem u rijaliti i zbog čega sam tamo. Većinom sam okružen ljudima s kojima lako izlazim na kraj. To su većinom ljudi koji su nekulturni, a takve odmah postavi na mesto.

Mnogo ipak govore da ti tamo najviše psuješ?

- Psovanje nije odraz nekulture, po mom mišljenju. Nekad su to vaspitne mere, ja to tako tumačim. I roditelj nekada kad viče na svoje dete zna da opsuje u naletu besa. Neko psuje i iz zadovoljstva, a nisu sve psovke vulgarne, to treba da se naglasi. Svakako, uvek opsujem samo kad to neko zasluži, to je sve.

Bilo je mnogo seksa, ko je najviše bio intiman?

- Mladi parovi su se najviše je*ali, a nigde nije bilo sperme! Ne znam šta su radili sa tim, možda je sve bio lažni seks! Jedino mi je to objašnjenje jer posle seksa tako legnu da spavaju, nisam video neki par da je posle akcije otišao na tuširanje. Ne znam kako je sve izgledalo preko kamera, ali ja vam pričam šta su oni radili?

Nadežda je iskrena samo kada kaže da voli seks

Da li je Zorica Marković uvek govori istinu, kao što kaže?

- Ma ne! U rijalitiju ne sigurno! Pred kamerama mnogo laže i ona se igra s njima neprestano. Kaže nešto, pa se posle vadi kako to nije rekla. Ona dobro igra igru. Nije takva u privatnom životu, ali je dobar rijaliti-igrač.

Ko je najmanje vodio računa o higijeni?

- Brendon Radonić. Kad se setim da su mu se čarape skamenile od prljavštine, uhvati me mučnina! On vodi računa o sebi, ali je aljkav i to se vidi na sve strane. Posteljinu mislim da nije promenio otkad je počeo rijaliti. Promenila je boju i smrdi na go*na!

Ulaziš li u "Zadrugu 3?

- Naravno da bih voleo da uđem. Meni je rijaliti odlična igra i svakako da ću da se odazovem ako me Pink televizija pozove.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miroslav: Ne podržavam Sanju i Matoru!

Pevač je prokomentarisao i vezu Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, pa je objasnio da on nikako ne podržava vezu poput njihove, ali da Matoru voli jer mu je privatno dobra drugarica.

- Više puta sam naglasio da ne podržavam vezu Jovane i Sanje, ali to ne znači da ne volim Jovanu. Ona je meni vrlo dobar drug napolju, kako ja to volim da kažem, i stvarno se odlično slažemo. Što se Sanje tiče, ja znam da ona mene ne voli i da ne može očima da me gleda, ali me to stvarno ne zanima. Nema potrebe da s njom budem blizak, pa neka ide slobodno okolo i neka priča o meni šta god hoće - na to ima pravo - rekao je iskreno Mića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Danilo

16.07.2019 15:21

Svi zadrugari su gledali da iz svega izvuku samo korist. A ne samo Stanija i Marko.

Odgovori 22 0
Rade

17.07.2019 13:40

Svako gleda svoj interes. I "Lepi Mićo" gleda svoj interes a zamera drugima.