Zadrugari popljuvali Lunu i Marka zbog pomirenja: Sanja Stanković jasno dala svima do znanja da Đoganijevoj nije prijatelj!

Autor:

Zadruga

16.07.2019

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković pred kamerama su priznali da su se pomirili, a njihovi nekadašnji cimeri smatraju da je sve proizvod zajedničke glume.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko

Prvi je "opleo" Lepi Mića, koji nikada nije podržavao ovu vezu, a posebno ne Miljkovića.

- To je još jedna ljigavština duo pegle - Đogani, Miljković. Smešta priča! Ovaj narod je doživeo da se dva imbecila sprdaju s njim. Oni glume pomirenje, svađu, glume vezu, najavljuju, zakazuju početak veze, najavljuju raskid, pomirenja... Marko je dečko koji nema svoju sijalicu, on spava u autu, pa sad hoće očigledno da se uvali u stan Lune Đogani, jedino mu to preostaje, ili će morati da se vrati u rodni Brus, da tu sadi jagode, višnje, trešnje, sa čime će da se bavi nemam pojma. Čuo sam da neka pića nudi po separeima, to mu je izgleda posao, on niti ima zanimanje, niti priču, niti stan, on nema ni adresu stanovanja - rekao je Mića i dodao:

Foto: pink.rs
Lepi Mića

- Zamisli kakav mangup moraš biti u životu kad nemaš nijednu sijalicu. On gleda da se skrasi negde, pa sad misli da se uvali kod te jadne devojke, koja ne zna da li je došla ili je pošla. Luna je njega vukla na leđima, verovatno nije mogla bez njegovog k*rca, pa je kukala i molila ga da nastave tu vezu, ona očito ne može bez s*ksa. Ona nije mučenica ni loša koliko je neinteligentna i slaba, nema snage da se odupre bilo čemu. On je dripac koji je sve to iskoristio. Njemu je životni san da dođe do nekog polovnog automobila. Ja mogu samo da tom dripcu poručim da mi se nap*ši k*rca, čuo sam da to radi izvrsno. Moje se magare zovem Marko Miljković, ali je mnogo inteligentnije od njega, pa ga moram odsad zvati Marko Smiljković, ne mogu da ponižavam moje magare - izjasnio se Mića.

Devojka Jovane Tomić Matore, Sanja Stanković priznala je da je Luna ne zanima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković

- Baš me briga za to, što se mene tiče njihov život - njihova stvar. Nas to ni ne zanima, mi joj želimo sve najbolje u životu. Sve šta smo imali, mi smo Luni rekle - izjavila je Sanja.

Nadovezala se i Zorica Marković, koja je i u rijalitiju isticala da je Marko glumac.

RepublikaFoto: pink.rs
Zorica Marković

- Ma zabole me k*rac! Kuku, moje žalosti, oni opet nastaviše da glume! Nek' im je sa srećom, vole ljudi da glume. I dalje mislim da je to zbog marketinga. Slušaj, nemam ništa protiv, ja sam rekla Luni da ne šišti, jer nemam nameru da se svađam sa njom. Ja sam uvek govorila da je iskrena, nije bila loša prema meni, ni ja prema njoj. Ona neka misli šta hoće. Što se tiče Marka, imali smo jednu svađu, on se čovek fantastično igra rijalitija, ja sam njemu to čestitala - kazala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tamara ana

17.07.2019 03:36

Gde su komentari?! Ne mogu da citam psovku do psovke?! Jel su to komentari?

Odgovori 15 2
Verka

17.07.2019 05:29

Oni glume pomirenje, svađu, glume vezu, najavljuju, zakazuju početak veze, najavljuju raskid, pomirenja...

Odgovori 12 5
Tamara ana

17.07.2019 05:47

Same psovke, nemoc Przulja, uigravanje za Trecu Zadrugu, da je u formi, Zorica, i pravdanje Kiji, Sanja. Koliko vidim LUNA IH JE ODUVALA. BIRA DRUSTVO.

Odgovori 17 3