(VIDEO) Gostovale u emisiji, pa se posle toga umalo potukle: Sanja i Matora se svađale na ulici!

Autor: Pink.rs

Zadruga

18.07.2019

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora sinoć su gostovale u emisiji "Narod pita" u kojoj su čak govorile i o tome kako žele potomstvo. A ovoga jutra bile su gošće "Novog jutra" na televiziji Pink.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Posvađale se na ulici...Sanja i Matora

Međutim, kada su napustile studio umalo je došlo do tuče. U jednoj od uvučenih ulica, u kojoj nisu očekivale da će ih iko usnimiti njih dve su počele da se svađaju. Rasprava se dogodila nasred ulice, gde je u jednom trenutku umalo došlo i do fizičkog obračuna.

Rasprava je nastavljena u automobilu, u kojem se moglo čuti Matorino pridikovanje Sanji, a o tome koliko je Sanja zaista zaljubljena u svoju devojku govori i činjenica da pomno sluša i prihvata njene kritike.

Foto: youtube.com/pink.rs
Svađu nastavile u autu...

Za sada nije poznat tačan uzrok njihove rasprave, budući da su tokom gostovanja u "Novom jutru" bile odlično raspoložene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Radiša

18.07.2019 13:55

Sve za pare. Sve se dogovorile. Kada zarade za 2 stana i za biznis rastaće se i udati.

Odgovori 17 0
Radiša

18.07.2019 13:59

Matora je veliki živac i nesnosna osoba koja iskorisćava sve oko sebe a najviše svoje prijatelje. Ona je toliko naporna da od svojih prijatelja stvara neprijatelje.

Odgovori 19 0
Danilo

18.07.2019 20:07

Tukle se pola dana koja će se dočepati volana.