Aleksandra i Ljuba zapalile Budvu: Se*si ćerka i mama žare oblinama bez mana!

Autor: T.Cvejanović - Z.S.Radulović

Zadruga

19.07.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivše učesnice druge sezone rijalitija "Zadruga 2" Aleksandra Subotić i njena majka Ljuba Pantović iskoristile su vrele julske dane da se posle nekoliko meseci boravka u najgledanijem rijalitiju zajedno opuste na crnogorskom primorju, i to za sve zarađene pare!

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Aleksandra i Ljuba

Naime, paparaco Srpskog telegrafa uslikao je majku i ćerku na jednoj plaži u Budvi dok su uživale na plaži i svojim provokativnim izgledom provocirale mušku populaciju.

Ljuba je ćerku uzela pod svoje, pa mnogi komentarišu da Aleksandra izgleda bolje nego dosad

Ljuba i Aleksandra po ceo dan su bile jedna uz drugu, takoreći nisu se odvajale. Mama je definitivno poradila na ćerkinoj figuri, pa Subotićka izgleda bolje nego dosad. Malo ko bi poverovao da su to majka i ćerka, a ne drugarice, pošto Pantovićki na izgledu mogu da pozavide i mlade devojke. Ona je Aleksandru uzela pod svoje, napravila joj plan ishrane, zajedno treniraju, a rezultati su i više nego vidljivi.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Mamile poglede svojim zgodnim telima

Očigledno je da su ratne sekire između njih dve zakopane, pa sada obe uživaju u svakom provedenom trenutku.

Subotićka i Pantovićka uživale su na plaži na crnogorskom primorju, a svojim provokativnim izgledom provocirale su muške poglede

 

Seksi mama i ćerka su mnogim muškarcima zapale za oko, posebno u trenucima kada su izlazile iz vode i jedna drugoj nameštale kupaći, mackale se kremama.

Takođe, ono što je svima zapalo za oko jeste da su obe svoje jače polovine ostavile kod kuće, što one najhrabrije muškarce sigurno raduje.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Bora i Janjuš na letovanju kao topla braća

Boru Santanu i Marka Janjuševića paparaco Srpskog telegrafa uslikao je u Budvi dok su zajedno išli na plažu, pa su se usput grlili i izgledali kao par!

Naime, pevač i bivši košarkaš se već nekoliko dana opuštaju na Crnogorskom primorju, gde se non-stop provode u noćnim izlascima, dok dan koriste da se što više sunčaju i kupaju.

Santana je spojio lepo i korisno zato što je unapred zakazao brojne svirke u kafićima i barovima, pa dane kada je slobodan koristi da što više bude sa prijateljima. Tako je pre neki dan skoknuo od Budve do Sutomora, gde je sa Minom Vrbaški i Slobom Radanovićem bio na jednoj dnevnoj žurki. Atmosfera je bila na zavidnom nivou, kao i količina alkohola koju su popili.  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srđan

19.07.2019 05:42

Zauzete a skitaju, reklamiraju se i traže nešto ili nekog.

Odgovori 15 2