Luna bez gaća s dečkom u provodu!

Autor:

Zadruga

19.07.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković se nakon pomirenja ne odvajaju jedno od drugog. Tako se blogerka sada preterano opustila, pa je u provod krenula bez gaća, ali je povela dečka.

RepublikaFoto: e-stock
Ljubav cveta i posle rijalitija...

Naime, par je prvi put nakon pomirenja izašao na jedan beogradski splav na kojem je pevala Mariji Šerifović, a po njihovim osmesima videlo se da uživaju u ljubavi. Ðoganijeva je odlično izgledala u seksi, crnoj haljini, potpuno pripijenoj uz telo, a nikome nije moglo da promakne to da se u provodu pojavila bez donjeg veša.

Blogerka se nakon pomirenja mnogo opustila, a njenom dečku to nimalo nije smetalo

Potpuno providni deo haljine jasno je otkrio da pobednica "Zadruge 2" nije nosila donji veš, a ni njoj ni njenom dečku to nimalo nije smetalo. Miljković se nije žalio na takvo Lunino izdanje, budući da je celo veče motrio na nju, pa čak je i do toaleta pratio. Mnogi muškarci su gledali u blogerkinom pravcu, a Miljković ju je ponosno ljubio i svima pokazivao da je ona samo njegova.

Foto: instagram.com/luna_djogani
Luna u provokativnoj haljini

Podsećanja radi, Marko planira da se preseli kod Lune u stan i da otpočnu zajednički život. Ako je sudeći po rečima Miljkovićeve majke, čak i svadba može da dođe u obzir. Svakako prvo što stiže jeste Lunin prvenac, na kojem radi otkako je izašla iz "Zadruge 2".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Jela

19.07.2019 07:11

Gde su joj gaće? Nacija znaće.

Odgovori 26 0
Rale

19.07.2019 10:36

Luna je žena uvek spremna.

Odgovori 23 0
Gaga

19.07.2019 13:04

Ta je žena na sve spremna. Sad je vrućina, a bez gaća hladovina.

Odgovori 12 0
Koki

23.07.2019 04:30

Marko ko klošar pored nje