(VIDEO) Haos u studiju! Pljuvanje i polivanje: Besna Zorica nasrnula na Brendona!

Autor:

Zadruga

19.07.2019

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog Brendonovog nepoštovanja gledateljke sinoć u emisjiji "Narod pita", Zorica se iznervirala, pa je prvi put ispljunula vodu koju je uzela u usta na njega, a potom i polila Radonića vodom koja joj je preostala uz čaši.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zorica poliva Brendona

Naime, jedna gledateljka koja se uključila u uživo u emisiju osudila je Brednonovo ponašanje tokom rijalitija, što se Radoniću uopšte nije svidelo.

- Ti si egoista, sujetan. Ti jesi elokventan, ali si zaostao u razvoju, ti ne možeš da brineš o sebi. Sad ću da ti kažem ko je Barbara. Ti si Darku mogao da pokažeš da je to bilo koja devojka. Ti i monoton i dosadan, ti si lud za kadrom - pričala je gledateljka.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Očitala mu bukvicu u studiu

- Dakle, gospođo, vi ste prodali sve svoje kokoške da biste me javno blatili. Čuvajte vaše unuke i idite po svoju penziju - odrusio joj je Brendon i nije dozvoljavao gledateljki da nastavi.

- Brendone, preterao si, okupaću te ovom vodom. Nemoj da me nerviraš - upozoravala je Zorica Brendona,a onda je ustala, pljunula pa polila vodom iz čaše.

- Nemoj da me pljuješ. Ja sam Brendon! - viknuo joj je Radonić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Rada

19.07.2019 10:17

Brendon je nerazumno purpurno biće.

Radiša

19.07.2019 10:35

Ali on je Brendon, purpurno dete sa druge planete.

Odgovori 11 0
Gaga

19.07.2019 10:59

Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo.